En pocs anys els videojocs han passat a facturar més que el cine
En pocs anys els videojocs han passat a facturar més que el cine
Demà, a les 22.15

Vides de videojoc, la nova estrena de "Quèquicom"

Demà, dimecres 27 de novembre, a les 22.15, al 33, "Quèquicom" estrena el reportatge "Vides de videojoc", de Pere Renom i Cari Pardo. En aquesta estrena s'explica, entre altres qüestions, que la geometria, l'enginy i el càlcul són bàsics per concebre, dibuixar i programar un videojoc.

Les vides d'un videojoc són el paràmetre que controla l'operativitat del personatge al món virtual. Però, al món real, també hi ha vides de videojoc. En aquesta estrena de "Quèquicom", l'espectador descobrirà la vida del jugador professional, la de l'entrenador, la del comentarista, la del professor i la del desenvolupador de videojocs, tant d'ordinador com de mòbil; per exemple, jugadors i entrenadors professionals del "League of legens" o l'Ibai Llanos, un "caster" amb 900.000 seguidors.

En aquest reportatge també es mostra el joc a través de la pantalla i del codi que hi ha al darrere, i s'explica com s'ha de jugar per guanyar, com es pot guanyar jugant i com es pot guanyar amb el joc. Perquè, el món del videojoc, factura molt més que el de la música o el cinema.

tv3.cat/quequicom
facebook.com/quequicom
@quequicom33
Anar al contingut