Dissabte, a les 22.15

"Viatge al fons de Maremar", al 33

Demà, dissabte, a les 22.15, el 33 emet "Viatge al fons de Maremar", el making of de "Maremar", l'última proposta teatral de Dagoll Dagom i la primera aventura shakespeariana de la companyia al llarg dels seus quaranta-quatre anys de vida amb música de Lluís Llach.

En el documental  "Viatge al fons de Maremar" s'assistirà al procés de creació  de l'espectacle musical a  cappella de la Companyia Dagoll Dagom basat en "Pèricles, príncep de Tir" de W. Shakespeare i inspirat en música de Lluís Llach. També mostrarà els paral·lelismes de l'espectacle amb la tragèdia actual dels refugiats que com Pèricles travessen la mar Mediterrània. Testimonis reals en primera persona tant dels mateixos refugiats com dels responsables d'ONG que hi col·laboren diàriament fan veure que des d'un espectacle teatral també es pot contribuir a remoure les consciències de la nostra societat.

La peça conté fragments dels assajos de l'obra i entrevistes als seus creadors, el director Joan Lluís Bozzo, el director musical Andreu Gallén, la directora de coreografies Ariadna Peya i els principals actors i actrius. També intervenen altres persones vinculades com Lluís Llach, o representants de Proactiva Open Arms o la Creu Roja.

"Maremar"

Basada en "Pèricles, Príncep de Tir" de William Shakespeare, "Maremar" és la història de Pèricles, un jove príncep que, fugint d'un cruel dictador, recorre la Mediterrània.

Durant les seves aventures, s'enamorarà de la filla del rei de Pentàpolis, Thaïsa, amb qui tindran una filla. Però durant el seu retorn a Tir, una tempesta fa naufragar la seva embarcació, i la família quedarà separada.

"Maremar" és la història d'un pare, una mare i una filla que lluiten per retrobar-se, una de tantes històries en què la crueltat de la guerra fa separar famílies. Una metàfora sobre la vida, explicada amb un viatge a través del mar. Amb música i lletres inspirades en les cançons de Lluís Llach.

Direcció, Joan Lluís Bozzo
Direcció musical, arranjaments i noves creacions, Andreu Gallén
Direcció coreogràfica, Ariadna Peya
Dramatúrgia, Jofre Borràs, Joan Lluís Bozzo, Anna Rosa Cisquella, Andreu Gallén, Miquel Periel i Ariadna Peya
Producció executiva i gerència, Anna Rosa Cisquella

tv3.cat/33

Anar al contingut