Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dimecres, a partir de les 8.30

Vacunes i rastreig, a "Els matins"

Demà, dimecres, a partir de les 8.30, "Els matins", presentat i dirigit per Lídia Heredia, avaluarà com està anant el procés de vacunació de la Covid a Catalunya, amb la doctora Sílvia de Sanjosé, epidemiòloga i presidenta del Grup Col·laboratiu Multidisciplinari per al Seguiment Científic de la Covid-19, i el doctor Josep Maria Jansa, epidemiòleg del Centre Europeu de Prevenció i Control de Malalties.

També se'n amb el secretari de Salut, Marc Ramentol, a qui preguntarem pel nou sistema de rastrejadors de contactes estrets de la Covid-19.

El destí dels fons europeus

Es podran conèixer dos dels projectes que opten als fons europeus de recuperació per la Covid: un, del sector privat, que presenta una foneria de coure de la Garrotxa, i un de públic, del sector alimentari, ideat per Mercabarna. I amb el director general d'Esade Creapolis, Oriol Alcoba, es parlarà del procés d'arribada dels140.000 milions d'euros d'aquests fons als seus destinataris.

Detingut per agressions sexuals

Maika Navarro donarà detalls de la detenció del presumpte autor de cinc delictes sexuals a Barcelona, dos dels quals aquest cap de setmana, i de la reobertura de la causa judicial pel descarrilament d'un tren a Vacarisses.

Els polítics han de ser exemplars?

I a la part final del programa, Natza Farré reflexionarà sobre la diferència entre legalitat i ètica i sobre si els polítics han de ser exemplars.

La tertúlia del programa

Neus Tomàs i Oriol March comentaran i contextualitzaran tot el que vagi passant durant el matí.

 tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut