"Col·lapse"
Dissabte, "Col·lapse"
Dissabte, a les 22.05

Uri Geller, Pilarín Bayés, Roser Capdevila i Manuela Trasobares, a "Col·lapse"

Dissabte, a les 22.05 i a TV3, "Col·lapse", el talk show dirigit i presentat per Ricard Ustrell, entrevistarà Uri Geller, que es va fer famós amb les seves intervencions televisives en les quals doblegava culleres i assegurava que reparava rellotges amb el poder de la ment.

Geller serà als estudis de TV3 i Ricard Ustrell repassarà els aspectes més destacats de la seva trajectòria i ho comentarà també amb els crítics televisius Mariola Cubells i Víctor Amela i, també, amb Josep Maria Lari Vilaplana, més conegut com el Mag Lari.

Aquest dissabte també passaran pel "Col·lapse" les dues grans il·lustradores infantils de Catalunya: Pilarín Bayés, que ja ha superat el seu llibre número 1.000, i Roser Capdevila, "mare" de les Tres Bessones. Les dues artistes, unides per l'amistat, visitaran el refugi dels dissabtes a la nit de TV3. 

Manuela Trasobares, que acaba de treure el llibre "Voluntad de poder" serà una altra de les convidades d'aquesta setmana. Trasobares va ser la primera regidora transexual d'Espanya (va ocupar un escó a l'Ajuntament de Geldo, a Castelló) i va protagonitzar un dels moments televisius dels 90 quan va trencar una copa llençant-la a terra, en un programa de televisió. 

"Memorias de un ex-nazi: 22 años en la extrema derecha" és el llibre que ha escrit David Saavedra, que va format part de l'extrema dreta espanyola durant 20 anys i que es va tatuar l'esquena amb un retrat enorme de Rudolf Hess. Ustrell també entrevistarà Saavedra en el programa de dissabte. 

Eduard Boet serà un altre dels protagonistes. El periodista es jubila a finals d'aquest mes després de 40 anys a TV3 i Ustrell el saludarà, en companyia del coach del programa, Sergi Pàmies, que aquesta setmana abordarà l'entreteniment. 

L'actuació musical del "Col·lapse" la posarà el quintet mallorquí Da Souza.  

 

Anar al contingut