José Corbacho" a "Anem per feina"
José Corbacho" a "Anem per feina"
Demà, a les 23.40

Unes bodegues, col·leccionisme i ecologia, a "Anem per feina"

Demà, dimecres 19 de maig, a les 23.40, el 33 emetrà un nou capítol d'"Anem per feina", un espai presentat per Jose Corbacho que dona veu a persones que s'han hagut de reinventar durant la pandèmia.

Unes bodegues del Penedès, una botiga de col·leccionisme i un punt d'unió entre consumidors i productors ecològics. Vi, nostàlgia i productes de la terra a peu de carrer són els ingredients de tres històries amb un nexe en comú: la reinvenció en temps de crisi.

En el capítol d'aquest dimecres, Jose Corbacho surt de la ciutat i se'n va a Subirats per visitar les Bodegues Sumarroca. Allà descobreix quin ha estat l'impacte que ha tingut la pandèmia en el món del vi i el cava i té l'oportunitat d'experimentar el primer tast virtual de la seva vida.

Tot seguit, torna a Barcelona per buscar entre antiguitats i joies del col·leccionisme a la botiga Jekyll & Hyde, que, enmig de la crisis del coronavirus, s'ha digitalitzat per fer arribar els seus petits tresors als seus clients més nostàlgics. Envoltat de còmics, pel·lícules i joguines es troba i conversa amb l'actor Octavi Pujades, a qui també fascina el món del col·leccionisme.

I l'última visita del capítol el porta al rusc de la Maria i la Clàudia, a la Nova Esquerra de l'Eixample. Allà veu com funciona aquest punt de contacte entre els productors de productes de proximitat i els consumidors. Aprofita per parlar amb un dels agricultors i gaudeix d'un tast per als enamorats del pa artesanal.

El format

"Anem per feina" és un programa de 13 capítols de 25 minuts presentat per l'humorista Jose Corbacho i protagonitzat per persones que han sabut fer un canvi de rumb en un moment de declivi i incertesa com és la pandèmia del coronavirus. Amb un to positiu, inspirador i motivador, els protagonistes comparteixen amb els espectadors les seves històries, les ajudes i les eines que han fet servir per tirar endavant.

En cada capítol, tres personatges amb diferents professions i implicacions, però a qui la pandèmia ha afectat laboralment, comparteixen la seva experiència. El programa els segueix durant la seva activitat i parla amb els que els han ajudat a tirar endavant malgrat l'afectació de la Covid en les seves vides i activitat empresarial.

"Anem per feina" s'emetrà cada dimecres, a les 23.10, al 33. El programa és una proposta de Lavinia per a Betevé. El projecte ha estat possible gràcies al suport de l'Ajuntament de Barcelona.

 

tv3.cat/33

Anar al contingut