"L'orfenat de rinoceronts"
"L'orfenat de rinoceronts"
DISSABTE, A LES 21.55

Una segona oportunitat per als rinoceronts orfes, a "L'orfenat de rinoceronts"

Demà, a les 21.55, el 33 emet "L'orfenat de rinoceronts". La caça furtiva és un gran perill per als rinoceronts, però sortosament, ha nascut el primer lloc a Àfrica que dona als rinoceronts orfes una segona oportunitat. Els espera un llarg camí cap a la recuperació per superar els traumes dels primers dies i poder arribar a viure com a rinoceronts salvatges. A través de tres capítols, es veurà l'exigent feina dels cuidadors, que alhora comporta una gran recompensa.

Necessitats i afamats

En el primer capítol, coneixem les voluntàries que treballen a l'orfenat i els rinoceronts més joves: la Thula, la Nandi i en Neni. La Thula ha perdut la visió de l'ull esquerre i també té una lesió a l'ull dret. L'equip del centre haurà de mirar d'evitar que es quedi cega del tot. Per la seva banda, la Nandi encara no s'ha adaptat a la vida de l'orfenat i les voluntàries se n'hauran de guanyar la confiança.

Retorn a la natura

Els dos rinoceronts més grans de l'orfenat, en Muffin i en Lesedi, ja estan a punt per viure en llibertat. Per la seva banda, la Nandi s'ajunta amb la Thula i en Neni, i surten a passejar tots tres per primer cop. I arriba una voluntària nova, l'Steffie, que assistirà a un alliberament que no surt tal com estava previst.

Nouvinguts

En aquest episodi, arriba una altra cria a l'orfenat, cosa que provoca que hi hagi molta més feina. Però, per sort, també hi arriba una altra voluntària. Mentrestant, l'augment de la caça il·legal posa en alerta els agents de les unitats especialitzades que lluiten contra els furtius. Per la seva banda, en Muffin i en Lesedi, uns rinoceronts adults que van alliberar fa uns quants dies, s'adapten bé a la nova vida.

tv3.cat/documentals

Anar al contingut