Una parella plena de personatges, a "Estranyes parelles"

Demà, a les 22.50, TV3 torna a parar taula en un lloc de postal amb un dinar excel·lent i dos convidats que saben que van a un àpat, però no amb qui el compartiran. Aquests són els ingredients d'"Estranyes parelles", el nou programa de converses de TV3 produït i presentat per Llucià Ferrer. Aquesta setmana, compartiran taula Aida Folch i Víctor Amela.

Submarinisme, l'orgasme femení segons Ovidi, la llibertat, la bellesa en el dolor, les connexions de la natura i l'enveja a Pablo Neruda. Aquests són alguns dels temes que apareixen en la conversa d'aquesta estranya parella, l'escriptor i periodista Víctor Amela i l'actriu Aida Folch.

El programa

"Estranyes parelles" busca que els convidats surtin del seu registre habitual i es mostrin al natural, sense xarxes, i que l'espectador els descobreixi. Per això se'ls deixa sols, sense presentador. Només dues persones que no es coneixen, que han de descobrir-se mútuament i deixar que la conversa els porti allà on els interessi.

En Llucià exerceix de no-presentador i és l'encarregat de portar els convidats fins al dinar. Els porta en cotxe, un per un, i en el trajecte aprofita per conversar amb tots dos convidats. Un cop tot està a punt, en Llucià els presenta i es retira. S'incorpora al final de l'àpat per fer els cafès i rematar la conversa.

Què els importa de veritat? Què els interessa? Com funciona aquest experiment de fer una cita a cegues per conversar? Un cantant parlant de depilació femenina, una escriptora explicant el moment en què la seva filla s'assemblava a Déu, un actor porno parlant d'educació, un pilot parlant de la felicitat…

Tot això es descobrirà, aquest estiu, a "Estranyes parelles", un programa per recuperar el plaer per la conversa.

tv3.cat/estranyes-parelles

Anar al contingut