Dissabte, una nit amb..." Mary Santpere, al 33
Dissabte, una nit amb..." Mary Santpere, al 33
Dissabte, a les 21.55

Una nit amb..." Mary Santpere, al 33

Dissabte, 4 de desembre, a les 21.55, al 33, començarà la setena nit temàtica "Una nit amb...", un espai dedicat a personatges molt coneguts que, cada dissabte a la nit, recuperarà programes emesos en què ha participat el protagonista. En aquest setè dissabte, la nit del 33 s'omplirà dels records i la història d'una de les figures imprescindibles del món de l'espectacle, Mary Santpere.

El setè capítol d'"Una nit amb..." estarà dedicat a Mary Santpere, la Mary, una vedet que s'allunyava del cànon de bellesa; una actriu de cinema i teatre dotada d'un sentit de la teatralitat autèntic, i una dona que es va dedicar sobretot a la comèdia musical i als registres més humorístics.

Durant els anys 80, Mary Santpere va aparèixer en nombrosos programes de TV3; la nit de dissabte, que començarà a les 21.55 i acabarà ben entrada la matinada, en recordarà uns quants.

La nit temàtica del 33 començarà amb l'emissió del capítol que el programa "Còmics", que reivindica els grans humoristes catalans, va dedicar a l'actriu i humorista. Tot seguit, a les 23.10, l'espectador podrà veure el projecte documental "La Mary, la reina del Paral·lel", que la cadena va estrenar en el centenari del naixement de La Mary. S'hi narra la seva vida, personal i artística, a partir d'entrevistes i documents d'arxiu a través dels quals es pot copsar la gran comicitat i humanitat de Mary Santpere, història imprescindible del món de l'espectacle del país. És una producció d'Interior Noche en coproducció amb Televisió de Catalunya i TVE, amb la col·laboració de l'ICEC. 

Per acabar, poc més enllà de la mitjanit, el 33 recuperarà l'entrevista a Mary Santpere dins la sèrie documental "El meu avi", que abordava les biografies de persones importants per a la història de la cultura catalana del segle XX. 

"Una nit amb..."

A partir de programes emesos fa poc i altres d'històrics, "Una nit amb..." s'acostarà a actors i actrius, còmics i comunicadors que han tingut una presència destacada a Televisió de Catalunya.

Amb sèries com "Còmics", el programa que repassa la història de l'humor català i altres d'especials històrics, s'ha confegit una programació per omplir les nits dels dissabtes d'humor amb bona companyia i bons records.

Enllaç a la nota de premsa:

 

tv3.cat/33

Anar al contingut