Una mossegada de Tiranosaure, al "Dinàmiks"

El programa "Dinàmiks" porta nous experiments al canal Super3. Aquest dissabte, 14 d'octubre, a les 10.45, Dani Jiménez, el presentador, ensenyarà a construir una gran boca de dinosaure, explicarà per què els peixos no tenen pestanyes i plantejarà com endevinar de qui són uns gelats i quin gelat no és de ningú.

A "Dinàmiks", Dani Jiménez ensenyarà a fer la mossegada del Tiranosaure. Per fer aquest experiment, el Dani necessitarà una capsa de sabates, pintura, un pinzell, un regle, un llapis, tisores, cinta adhesiva, una barrina, dos enquadernadors, cola, dues gomes elàstiques, dues agulles d'estendre, un bastonet, fil de cosir, foam, quatre gots, un retolador, cartolina i cartró, culleretes de cafè i una esponja.

I després d'aquest experiment, "Dinàmiks" repassarà la figura de Miquel Crusafont, un paleontòleg català especialitzat en la paleontologia dels mamífers. La seva tesi doctoral sobre fòssils de giràfids, la família de mamífers de les girafes, va tenir un gran reconeixement en la comunitat científica. L'any 1969, va fundar l'Institut de Paleontologia Miquel Crusafont de Sabadell, que investiga els vertebrats prehistòrics i l'evolució dels primats.

A l'apartat de "La pregunta curiosa", Dani Jiménez descobrirà, amb exemples pràctics, per què els peixos no tenen pestanyes. I "El repte" plantejarà com endevinar de qui són uns gelats i quin gelat no és de ningú.

Clip del capítol "La mossegada del Tiranosaure"

super3.cat/dinamiks