"Una mà de contes" produirà el conte audiovisual il·lustrat guanyador dels Jocs Florals Escolars de Barcelona 2016

Demà, dimecres, a les 10.00, es lliuraran els premis dels Jocs Florals Escolars de Barcelona, a la Filmoteca de Catalunya, en la categoria de conte audiovisual il·lustrat. Per primera vegada a la història i com a experiència pilot, aquest any els Jocs Florals han inclòs aquesta categoria audiovisual. El programa "Una mà de contes", del canal Super3, produirà el conte guanyador, en col·laboració amb l'escola que l'ha presentat.

El Jocs Florals Escolars de Barcelona han inclòs un apartat d'audiovisual perquè els estudiants dels centres escolars presentin projectes de contes en format de vídeo. Demà al matí se sabrà la proposta guanyadora, que es convertirà en un capítol del programa "Una mà de contes". Aquest espai del canal Super3 produirà el conte guanyador en col·laboració amb el centre educatiu que l'ha presentat. Aquesta producció s'estrenarà per televisió pels volts de Nadal, dins d'"Una mà de contes".

Els cincs projectes finalistes són:

- "El cervató", de l'Escola IEA Oriol Martorell

- "En Bao i els seus amics", de l'Escola Pere Vila

- "En quin pot hi haurà la sal?", de l'Escola Turó del Cargol

- "L'avi i el seu record", del CEE La Ginesta

- "En Max i el dinosaure volador", de l'Escola Cervantes

La creació de la categoria de conte audiovisual il·lustrat dins dels Jocs Florals Escolars de Barcelona té com a objectiu treballar la creació literària, abordant alhora noves dimensions narratives: el guió, la llengua oral, la banda sonora i la dimensió visual i plàstica. Aquesta categoria s'ha dirigit a alumnat de Primària i de centres d'educació especial que treballen de forma col·lectiva el conte, la banda sonora, el format plàstic per il·lustrar-lo i la seva edició.

super3.cat/unamadecontes

 

Anar al contingut