Demà, el director nord-americà Samuel Fuller, a "Inèdits"
Demà, el director nord-americà Samuel Fuller, a "Inèdits"
Demà, a les 00.10

Una entrevista a Samuel Fuller en VO i subtitulada en català o anglès, a "Inèdits"

Demà, dimarts 3 d'agost, a les 00.15, el 33 emetrà un nou capítol de la tercera temporada, dedicada al món del cinema, d'"Inèdits". En aquest vuitè episodi, s'emetrà una entrevista que el crític de cinema Jaume Figueras va fer al director nord-americà Samuel Fuller el 1984 i que l'espectador podrà veure en versió original i subtitulada en la llengua que esculli, català o anglès.

El vuitè capítol d'aquesta temporada d'"Inèdits" recupera els originals de càmera d'una entrevista que Jaume Figueras va fer a Samuel Fuller l'estiu del 1984 per a un nou espai d'informació cinematogràfica que acabava de néixer a TV3.

Aquella llarga entrevista al director nord-americà, que es va emetre parcialment aleshores, ha estat recuperada per "Inèdits" a partir dels originals de càmera.

Els amants del cinema la podran veure sencera, en versió original i amb subtítols opcionals en català i anglès. Samuel Fuller, durant la seva visita a Barcelona, va presentar la pel·lícula "White Dog" a la Setmana Internacional de Cinema.

Inèdits

Els arxius de Televisió de Catalunya atresoren gravacions des que TV3 va començar les emissions, el 1983. Milers d'hores de gravacions que donen fe de l'esforç de divulgació cultural que han realitzat les diferents cadenes de la Corporació. "Inèdits" ha volgut treure a la llum algunes d'aquestes gravacions fetes amb personatges de rellevància cultural.

Les entrevistes emeses a "Inèdits" són ja més que un vídeo conservat al Departament de Documentació, són documents històrics que formen part de l'arxiu identitari de la societat. "Inèdits" els posa a disposició dels espectadors i també dels estudiosos i ho fa presentant el document de forma íntegra a partir dels originals de càmera.

La tercera temporada d'"Inèdits" consta de quinze capítols, que s'emetran tots els dimarts al 33. Els quinze personatges que els protagonitzen són (per ordre d'emissió): Luis García Berlanga (1989), Kirk Douglas (1991), Shirley MacLaine (1989), Federico Fellini (1985), Claude Chabrol (1993), Jacqueline Bisset (1986), Jean Fontaine (1990), Samuel Fuller (1984), Micheline Presle (1987), Roman Polanski (1986), Kim Basinger (1987), Douglas Fairbanks Jr. (1989), Peter O'Toole (1988) i Robert Mitchum (1988).

Fitxa tècnica

Direcció i realització: Josep Mulet
Producció: Imma Segarra
Documentació: Àngels Serres
Veu en off: Marina Reyes
Postproducció d'àudio: Joan Esquirol
Coordinació de continguts: Jordi Serra
Producció executiva: Elisabet Méndez / Dani López

"Inèdits" s'emet cada dimarts pels volts de mitjanit. Tots els capítols es poden recuperar a tv3alacarta amb opció de subtitulació en català o en la llengua de l'entrevistat.

tv3.cat/33
tv3/inedits/

#Inèdits33

Anar al contingut