Jean Fontaine, la protagonista de "Rebecca" i de "Sospita", de Hitchcock, i de tantes altres pel·lícules de Hollywood
Jean Fontaine, la protagonista de "Rebecca" i de "Sospita", de Hitchcock, i de tantes altres pel·lícules de Hollywood
Demà, a les 00.45

Una entrevista a Jean Fontaine en VO i subtitulada en català o anglès, a "Inèdits"

El dimarts 20 de juliol, a les 00.45, el 33 emetrà el setè capítol de la tercera temporada d'"Inèdits". El programa d'entrevistes, que dedica aquesta temporada a entrevistes relacionades amb el món del cinema, recupera els arxius documentals de personalitats que, al llarg dels anys, van poder ser entrevistats per les càmeres de TV3.

En aquest setè episodi de demà, "Inèdits" emet una entrevista que el crític de cinema Jaume Figueras va fer a l'actriu Jean Fontaine el 1990 i que l'espectador podrà veure en versió original i subtitulada en la llengua que esculli, català o anglès.

El programa "Inèdits" recupera demà dimarts els originals de càmera d'una entrevista que Jaume Figueras va fer a Jean Fontaine, la protagonista de "Rebecca" i de "Sospita", de Hitchcock, i de tantes altres pel·lícules de Hollywood, al costat d'Orson Wells, Burt Lancaster, Tyrone Power, Max Ophüls o Billy Wilder.

Fontaine va passar uns dies a Barcelona l'any 1990 i les càmeres de "Cinema 3" van aprofitar per entrevistar-la. Ara, aquell document, del qual només se'n va emetre una part, ha estat recuperat per "Inèdits", que emetrà l'entrevista íntegra. Es podrà veure en versió original i amb subtítols opcionals en català i anglès.

"Inèdits" s'emet cada dimarts pels volts de mitjanit. Tots els capítols es poden recuperar a tv3alacarta amb opció de subtitulació en català o en la llengua de l'entrevistat.

Inèdits

Els arxius de Televisió de Catalunya atresoren gravacions des que TV3 va començar les emissions, el 1983. Milers d'hores de gravacions que donen fe de l'esforç de divulgació cultural que han realitzat les diferents cadenes de la Corporació. "Inèdits" ha volgut treure a la llum algunes d'aquestes gravacions fetes amb personatges de rellevància cultural.

Les entrevistes emeses a "Inèdits" són ja més que un vídeo conservat al Departament de Documentació, són documents històrics que formen part de l'arxiu identitari de la societat. "Inèdits" els posa a disposició dels espectadors i també dels estudiosos i ho fa presentant el document de forma íntegra a partir dels originals de càmera.

La tercera temporada d'"Inèdits" consta de quinze capítols, que s'emetran tots els dimarts al 33. Els quinze personatges que els protagonitzen són (per ordre d'emissió): Luis García Berlanga (1989), Kirk Douglas (1991), Shirley MacLaine (1989), Federico Fellini (1985), Claude Chabrol (1993), Jacqueline Bisset (1986), Joan Fontaine (1990), Samuel Fuller (1984), Micheline Presle (1987), Roman Polanski (1986), Kim Basinger (1987), Douglas Fairbanks Jr. (1989), Peter O'Toole (1988) i Robert Mitchum (1988).

Fitxa tècnica

Direcció i realització: Josep Mulet
Producció: Imma Segarra
Documentació: Àngels Serres
Veu en off: Marina Reyes
Postproducció d'àudio: Joan Esquirol
Coordinació de continguts: Jordi Serra
Producció executiva: Elisabet Méndez / Dani López

tv3.cat/33
tv3/inedits/

#Inèdits33

Anar al contingut