DIJOUS, A LES 23.25

Una d'amor, a l'últim capítol de "La forastera"

Demà, a les 23.25, TV3 emet el vuitè i darrer capítol de "La forastera", la comèdia rural protagonitzada per la Lola, una valenciana que viu a Barcelona i que es veu obligada a tornar a la seva terra.
la Forastera_Cap_08_001

Ara que la fabricació de la cola pot ser una realitat, Paco confessa als cooperativistes i a Lola que ha arribat a un acord, unilateralment, amb un comprador de cirera. Lola haurà de trobar compradors de la beguda en un temps rècord per garantir que la producció no es quedarà en no res. Per aconseguir-ho, Marisa jugarà una última carta.

La sèrie

La Lola, una valenciana que viu a Barcelona, es veu forçada a tornar a València en companyia del Xavi, el seu company sentimental, per buscar sortides a la crisi d'imatge que pateix l'empresa de begudes per a la qual treballa. Però, quan hi arriba, res és com abans. La seva mare s'ha traslladat a Serrabella, un poblet de muntanya on la Lola trobarà la possible solució a tots els seus problemes i on també se'n crearà de nous. Convertida en "la forastera", haurà de buscar el seu encaix al poble.

El repartiment de "La forastera" està encapçalat per Maria Maroto, que dóna vida a Lola, i l'acompanyen Jordi Ballester, Victòria Salvador, Juansa Lloret, María Juan, Sílvia Valero, Àngel Fígols, Enric Benavent i Jui Disla, entre d'altres. La sèrie, de 8 capítols de 50 minuts de durada, és una producció d'À Punt, amb la col·laboració d'Albena Produccions i la participació de Nakamura Films, escrita i dirigida per Óscar Bernàcer.

tv3.cat

#LaForasteraTV3

Anar al contingut