Diumenge, a les 1.45

Un sopar amb sorpresa final i una fractura de peroné, a "Mai neva a ciutat"

Diumenge, a les 1.45, TV3 emetrà dos nous capítols de la tercera temporada de "Mai neva a ciutat", la sèrie d'IB3, produïda per Nomad Vision i Espaitemps i dirigida per Joan Fullana. Aquesta temporada explica les noves aventures de Neus Perelló amb els seus dos millors amics, la Carme i el Lluís: amors moderns, precarietat laboral i una constant recerca del sentit de la vida que no acaba d'arribar mai

Capítol 14: "No es lo que tengo, es lo que soy"

La trobada al carrer de la Neus amb la Clara Ingold ha tingut les seves conseqüències a les xarxes. La Neus no ho pot sofrir i li explica el seu enuig a l'Enric, que l'escolta pacient. El que no sap la Neus és que precisament l'Enric el que realment vol és fer-li una proposta o, potser, fer un pas endavant.

El Lluís ja s'ha posat en marxa per ser qui realment és i, tot i que la recerca de feina que ha activat no resulta gens fructífera, el destí el duu a tenir una experiència esotèrica que el farà veure la llum.

La vida i la rutina estan duent més problemes dels que s'esperaven al Joan Rius i la Carme. A més, el forn ha perdut molta clientela i els números comencen a ser difícils de quadrar. El Joan ho té clar, han de pensar una nova fórmula perquè el forn tingui més gent.

A més, la Neus segueix fent nous amics i decideix anar a un sopar amb els seus companys de màster. Tot i que l'ambient és agradable, la Neus topa amb la diferència generacional. Això, però, resulta ser d'allò més divertit i acaba sorprenent a la Neus que, aquell dia, no dormirà a casa seva. L'endemà, quan surt al carrer, la Neus patirà un accident.

Capítol 15: "Fractura de peroné"

La Neus es desperta adolorida a l'hospital però, sobretot, es desperta frustrada pel que li ha passat i per com de precària és la seva vida en aquells moments: les feines que fa no li cobreixen la baixa i no té un lloc on viure i estar tranquil·la sense dependre de ningú.

La seva mare li proposa que vagi a can Pasquale amb ella. Tot i que la Neus no ho veu gens clar, acaba acceptant l'oferiment. Com era evident per a la Neus, el moment personal que viuen la Isabel i el Pasquale és un contrast total amb el que viu ella i això inevitablement genera molts conflictes. Sort de la visita del Lluís i la Carme.

Sense poder moure's gaire, el dia se li fa molt llarg a la Neus, que, avorrida, decideix contactar amb el Marc, el company de màster amb qui es va enrotllar després del sopar. I què passa quan vols tenir sexe amb una cama trencada? I, sobretot, què passa quan això ho fas a casa de la parella de la teva mare?

La tercera temporada de "Mai neva a ciutat"

La tercera temporada de "Mai neva a ciutat", la sèrie guanyadora del concurs de pilots que es va fer des d'IB3 a finals del 2016 amb votació popular i que es va estrenar el 2017, consta de 12 capítols, en lloc dels 6 de les dues temporades anteriors. TV3 emet, cada diumenge, dos episodis d'aquesta sèrie fresca i divertida, que reflecteix la inestabilitat emocional d'uns joves desconcertats pel contrast entre el món que volen i el que es troben. Una generació que ha crescut en paral·lel al desenvolupament tecnològic, que ja no recorda com era la vida sense mòbil ni internet. Una generació acadèmicament molt ben preparada, però que no ho té fàcil per accedir al món laboral i sovint es veu forçada a emigrar.

Fitxa artística i tècnica

Neus: Esther López

Carme: Maria Bauçà

Lluís: Josep Orfila

Isabel: Caterina Alorda

Joan Rius: Albert Mèlich

Director: Joan Fullana

Guionistes: Joan Fullana i Joan Yago

Productor: Pedro Vendrell

Realitzador i director de fotografia: Lluís Prieto

Ajudant de direcció: Toti Garcia

Directora de producció: Bàrbara Ferrer

tv3.cat

Anar al contingut