Paula Molés
Paula Molés

"Un restaurant caníbal a Berlín" parla dels 20 anys d'una revista de referència: Cuina

Aquest diumenge, "Un restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés, fa un homenatge als 20 anys d'una publicació que s'ha convertit en referència del sector, la revista Cuina

Fa 20 anys que va néixer la revista Cuina. Dos-cents cinquanta números després s'ha convertit en la revista en paper de referència dels cuiners domèstics, dels amants dels restaurants i dels bons productes, i dels que, com diuen ells, ens agrada menjar bé.

El programa celebra l'aniversari amb el fins ara director, Josep Sucarrats, i el seu relleu, Judit Càlix. També visita el restaurant el seu llibreter de capçalera, Nacho Borraz, per recomanar quatre llibres que són referents en quatre aspectes cada vegada més presents en el món gastronòmic: cuina-residus-economia circular-sostenibilitat.

També, de sostenibilitat, en parlarà el dissenyador Oscar Guayabero, que proposa idees i objectes per fugir del plàstic. I participarà també a l'espai "Nyap o top?", per tastar el nou fuet untable de la casa Casademont. També es farà el descobriment del so de Salvador Garcia-Arbós i s'evocarà una escena cinematogràfica amb menjar pel mig.

"Un restaurant caníbal a Berlín", realitzat i presentat per Paula Molés, s'emet els diumenges a les 13.05.

catradio/restaurantcanibal

twitter/restaurantcanibal

instagram/restaurantcanibal

spotify/restaurantcanibal

Anar al contingut