Paula Molés
Paula Molés

"Un restaurant caníbal a Berlín" parla de l'únic vi fet a Barcelona

Aquest diumenge, "Un restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés, visita Can Calopa, la masia de Collserola d'on surt l'únic vi fet a Barcelona

El programa d'aquest diumenge se centrarà en Can Calopa, un projecte únic tant pel vi de qualitat que hi fan com pel fet que donen feina a una vintena de joves amb capacitats diverses i risc d'exclusió social.

L'equip del programa farà un passeig per les vinyes de la masia Can Calopa de Dalt, al parc de Collserola, amb Iñigo Haughey, responsable de producció del celler i membre de l'OIivera, la cooperativa que gestiona el projecte. Haughey explicarà què té d'especial l'únic vi fet a Barcelona i com es gestiona un equip tan divers.

També visita el restaurant caníbal la sommelier Clara Antúnez, que no parlarà de vi, sinó d'aigua, ara que arriba la calor i cal estar ben hidratats. Explicarà una de les combinacions més extraordinàries i refrescants: llimona i aigua, la llimonada. Amb el "gourmet rodamón" Jordi Luque tastaran una salsa d'aperitiu que és iniciativa d'un jove apassionat del picant. Es diu Catalan rosso i es fa a Lleida. I Salvador Garcia-Arbós s'atrevirà amb el tast del "Nyap o top?"

 "Un restaurant caníbal a Berlín", realitzat i presentat per Paula Molés, s'emet els diumenges a les 13.05.

catradio/restaurantcanibal

twitter/restaurantcanibal

instagram/restaurantcanibal

spotify/restaurantcanibal

Anar al contingut