Paula Molés presenta "Un restaurant caníbal a Berlin"

"Un restaurant caníbal a Berlín" explica com són els àpats a l'Antàrtida 

Aquest diumenge, 5 de febrer, a les 13.05, "Un restaurant caníbal a Berlín", el programa gastronòmic dirigit i realitzat per Paula Molés, explicarà com es cuina a l'Antàrtida arran del viatge del periodista de Catalunya Ràdio Domènec Subirà i el tècnic d'exteriors, José Antonio Rodríguez al Pol Sud

Com es cuina a l'Antàrtida? Quina logística cal per gestionar la intendència dels equips de científics durant tot el temps que dura la campanya antàrtica? Com són els menús que fan? "Un restaurant caníbal a Berlín" viatja a l'illa de Livingstone, a la base científica espanyola Joan Carles I, per parlar amb el periodista Domènec Subirà sobre com fan els àpats en un entorn tan complicat. Paula Molés també entrevistarà Guillem Rodríguez Santacana i Eduard Rosario Ortega, els cuiners responsables d'alimentar tot el personal de la base.    

S'acosta Carnestoltes i el programa farà t un tast de les menges més populars d'aquests dies. Inés Butrón, en la seva secció "Història al punt", explica per què són tan importants el porc i els ous durant aquestes dates; i el paper crucial de la dona en la matança del porc. Sofia Janer, cuinera i pastissera que va participar en l'edició de MasterChef de 2018, s'atreveix a tastar un "cruapán". Serà nyap o top?    

També es farà un repàs de l'actualitat de la setmana, del so del Salvador Garcia-Arbós i de la calçotada de Cal Ganxo, a Masmolets, a prop de Valls.  

Anar al contingut