Paula Molés
Paula Molés

"Un restaurant caníbal a Berlín" descobreix les sèries i documentals gastronòmics més apetitosos

Aquest diumenge, 21 de gener, a les 13.05, "Un restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés, farà el llistat més complet de sèries i documentals del món gastronòmic que val la pena no perdre's

En aquesta nova edició del programa, el periodista Òscar Broc descobrirà als oients les sèries i documentals sobre gastronomia més sucosos. Ara que fa fred i que el millor que podem fer, confinats o sense confinar, és estar-nos a casa, "Un restaurant caníbal a Berlín" explica quines són les millors propostes audiovisuals.

Com per exemple, per menjar, cuinar i gaudir de bona televisió es pot veure "Ugly Delicious", nominada a un Premi Emmy, "Chef's Table", "Las crónicas del taco" o "Una vida, una cena", de Quique Dacosta.

També hi haurà la crònica de Toni Massanés, que explicarà per què la tòfona ens resulta tan i tan atractiva. I us avancem que el secret el tenim en les feromones. Marc Casanovas, el nostre col·laborador als Estats Units, descobreix una altra de les multinacionals més poderoses del sector de l'alimentació, que és alhora una de les empreses més riques del món: Mars, l'imperi de la xocolata i el sucre.

I, per acabar, el so de Salvador Garcia-Arbós, i el veredicte del nostre crític Philippe Regol, que haurà de tastar, al "Nyap o top?", uns frankfurts fets de porc ecològic.

L'espai "Un restaurant caníbal a Berlín" s'emet els diumenges, de 13.05 a 14.00, a Catalunya Ràdio.

catradio/restaurantcanibal

twitter/restaurantcanibal

instagram/restaurantcanibal

spotify/restaurantcanibal

Anar al contingut