"Un restaurant caníbal a Berlín" celebra 250 programes a Catràdio

La presentadora radiofònica Paula Molés i el seu equip es traslladen al castell de Sant Julià de Ramis per passar la revetlla de Sant Joan amb el xef Joan Roca

Aquest 23 de juny, "Un restaurant caníbal a Berlín" celebra 250 programes. Paula Molés i tot el seu equip preparen el sopar de la revetlla de Sant Joan al castell de Sant Julià de Ramis, al Gironès, amb tots els col·laboradors del restaurant caníbal i el Joan més famós del món de la gastronomia: Joan Roca.  

Els germans Roca cediran a 3Cat les cuines d'Esperit Roca, el seu nou projecte, ubicat al castell de Sant Julià de Ramis. I, com que la nit de Sant Joan és nit de coques, doncs es cuinaran coques! Els col·laboradors habituals Carme Gasull, Jordi Vilà, Inés Butrón, Philippe Regol, Cristina Caparrós, Arturo Puente, Clara Antúnez, Salvador Garcia-Arbós, Marc Casanovas i Daniel Jordà faran grups per organitzar un concurs de coques salades i dolces originals. Joan Roca els ajudarà i farà de jutge.  

El programa descobrirà els secrets i les curiositats del majestuós castell de Sant Julià de Ramis, ubicat a la muntanya dels Sants Metges, i celler més gran del món, el restaurant i l'exposició homenatge a la família Roca. 

"Un restaurant caníbal a Berlín" va obrir les seves portes el setembre del 2018 amb el propòsit d'ampliar la mirada que observa el món de la gastronomia. La vida entesa a través del menjar: de la política a la història, de la filosofia al disseny, de la restauració a l'antropologia. Investiga, conversa i reflexiona sobre tots els aspectes que envolten l'acte de menjar.  

En les seves sis temporades d'història, "Un restaurant caníbal a Berlín" ha entrevistat personalitats del món de la restauració com Michel Bras, Mauro Colagreco, Martina Puigvert Puigdevall, Ferran Adrià, Hilario Arbelaitz, Bill Yosses i Oriol Castro. I ha abordat temes com la polèmica de la ramaderia intensiva, els millors dissenys de la cuina, la història de les postres del pijama, el picant a la cuina índia i mexicana, el veganisme, l'extinció de les abelles i la figura de Juli Soler.   

 

#CaníbalCatRàdio 

Anar al contingut