Imatge del Festival Cruïlla del 2017
DIMECRES, A LES 22.00

Un repàs dels artistes més destacats del Cruïlla 2018, al 33

Demà, 11 de juliol, a les 22.00, el 33 emetrà un programa especial dedicat al Cruïlla 2018, el festival que barreja eclècticament diferents estils musicals. Es farà un repàs dels artistes més importants i interessants que participaran en el Cruïlla d'enguany, del qual iCat, el canal de música i cultura de Catalunya Ràdio, n'és emissora oficial.

El 33 ha preparat un programa especial que resumirà el que es podrà veure en l'edició d'enguany del Cruïlla. En aquest tast hi haurà fragments dels últims videoclips dels artistes més destacats en el mateix ordre d'actuació del certamen.

En el programa, 30 minuts de duració, es podran veure formacions com Jack White, Bunbury, Seasick Steve, que actuaran dijous al Parc del Fòrum. També repassarà alguns grups de divendres com Prophets of Rage, N.E.R.D, Kygo, Damian Marley, Gilberto Gil, LP, Bomba Estéreo, La Pegatina, Bugzy Malone, Joana Serrat o el grup madrileny Nudozurdo. Per últim, s'acabarà amb els videoclips del cartell que es podran veure dissabte com Justice, The Roots, David Byrne, Orbital, Ben Howard, Els Catarres, Ramon Mirabet, Núria Graham, We The Lion i La Fura dels Baus, que presentarà el seu espectacle "Dreams" al festival.  

El programa s'emet un dia abans que arrenqui a Barcelona l'edició del Cruïlla 20018, que aquest any es tornarà a celebrar al Parc del Fòrum del 12 al 14 de juliol. El Cruïlla és un festival que barreja eclècticament diferents estils musicals com l'ska, el rock, el pop, el hip-hop, el reggae, el flamenc o el folk.

tv3.cat

Anar al contingut