Dijous, a les 21.55

Un "Polònia" molt cinematogràfic

Demà, dijous, a les 21.55, arriba un nou capítol de l'espai de sàtira política "Polònia". Carles Puigdemont (Queco Novell) es prepara per fundar la Crida i per fer-ho, li donarà un toc de Tarantino amb un homenatge a les seves pel·lícules.

Per tal d'alliberar la Catalunya segrestada pels fanàtics, Pablo Casado (David Marcé) i Josep Bou (Toni Albà) inicien un pla de salvament a ritme de "Ilegalización" de Ska-P.

Josep Borrell (Queco Novell) crea el "Borrell arbitratge", que amb ajuda d'Alfonso Dastis (Ivan Labanda), controlarà les mentides sobre violència que últimament assegura que no han parat de sortir.

Mentrestant, el Govern de la Generalitat es reuneix amb el representant dels taxistes i dels VTC per arribar a un acord i trobar una solució per desbloquejar la situació actual.

El procés de selecció pel nou director dels Arts Santa Mònica ha començat i sorprenentment, un delinqüent amb el malnom "El chollas" sembla que ho té tot guanyat: 8 anys a Lledoners convaliden totes les carreres universitàries.

Quim Torra (Ivan Labanda) també haurà de buscar un substitut per a Elsa Artadi (Agnès Busquets). A ell li sembla que Catalunya està plena de gent disposada a ser la seva mà dreta, però la realitat és que no li resultarà gens fàcil.

Segons les últimes enquestes publicades, Esquerra Republicana guanyaria les eleccions al Parlament de Catalunya, si es fessin ara mateix. Joan Tardà (Cesc Casanovas) acostumat al fet que quan guanyen les enquestes perden a les eleccions, intentarà convèncer la gent que no els votin.

Finalment, després que la setmana passada aprovessin una moció amb els vots de PP, Ciutadans i PSOE per aplicar el 155 a Catalunya i suprimir TV3, l'assemblea extremenya decidirà sobre el futur de totes les comunitats autònomes.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia