Dijous, a les 21.55

Un "Polònia" d'emissions zero

Demà, dijous, a les 21.55, a l'espai de sàtira política "Polònia", Pedro Sánchez (Pep Plaza) tornarà a casa de Felipe González (Ivan Labanda) i José Luis Rodríguez Zapatero (Queco Novell), els seus pares polítics, per donar-los una notícia nova: ell i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) adoptaran un partit independentista nou. Com rebran la notícia?

Laura Borràs (Agnès Busquets) explicarà per què ha acceptat reunir-se amb el PSOE a Madrid.

Tomàs Molina està gelós perquè l'activista Greta Thunberg (Judit Martín) li està robant protagonisme i farà tot el possible perquè no arribi a la cimera contra el canvi climàtic que se celebra a Madrid.

Carlos Carrizosa (Xavi Serrano), en vista de les baixes del partit, sospita que Inés Arrimadas (Lara Díez) no està passant per un bon moment. Per intentar animar-la, la visitarà acompanyat dels nous militants de Ciutadans que, segons ell, es moren de ganes de ser al partit.

Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Javier Ortega Smith (Albert Mèlich) celebren que han aconseguit tenir un lloc a la mesa del Congrés, però no poden anar-hi, perquè són incapaços de sortir de la seu.

El govern de la Generalitat, després de veure els càstings finals d'"Operación Triunfo", farà el seu propi concurs: "Triunfo Operación". Un mètode nou per acabar amb les llistes d'espera de la Sanitat.

I després del Black Friday, arriba, a Podem, el Black December: amb els principis del partit a preus rebaixats.

Finalment, el programa assistirà a la presentació de l'últim llibre de Mariano Rajoy (Queco Novell) i es descobrirà quin en va ser el procés d'escriptura i com recorda la seva presidència.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut