Dijous, a les 21.55

Un "Polònia" de cine

Demà, a les 21.55, "Polònia" continua repassant els millors moments de la temporada. Presentat per Bertín Osborne (Pep Plaza), es recordaran els millors gags cinematogràfics de la temporada. Un recull que entusiasmaria el mateix Orson Welles o els germans Marx. Abans, però, Bertín presentarà la seva última creació: una pel·lícula deliciosa.

Com serien les grans escenes de la història del cinema si s'haguessin rodat a Catalunya? A "Polònia" es va poder comprovar amb la seva versió de "Braveheart" a la catalana.

Si Kubrick hagués fet una pel·lícula sobre la retirada dels llaços grocs de Catalunya, hauria fet un remake de la "Naranja mecànica" tal com es va fer al programa amb la "Naranja neutral" i la seva brigada de neteja.

També s'ha acomiadat Stan Lee (Xavi Carreras), el creador de Spiderman, que va morir al novembre. I parlant de superherois, en aquest Polònia de cine es recordarà "Supreman", l'autèntic salvador dels interessos dels banquers.

Amb el judici del procés sovint un s'ha sentit com a dins d'una pel·lícula i, per això, es recordarà la benvinguda que el jutge Marchena (Queco Novell) va fer al judici amb el Willkommen de "Cabaret" o el tango dels presos polítics des de la presó com si fossin a "Chicago".

El xou de Torra (Ivan Labanda), Franco (Manel Lucas) intentant no ser oblidat com va mostrar a "Coco", Xavier García Albiol (Fermí Fernández) presentant la seva candidatura a l'Ajuntament de Badalona a ritme de Mary Poppins o el Pedrino de Pedro Sánchez (Pep Plaza), són alguns exemples dels homenatges que es podran veure a l'especial cinema de la temporada.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut