Dijous, a les 21.55

Un "Polònia" d'altura vist per a sentència

Demà, dijous, a les 21.55, últim capítol de la temporada de l'espai de sàtira política "Polònia". Quim Torra (Ivan Labanda) anirà fins a Madrid per plantar cara a Pedro Sánchez (Pep Plaza) a ritme de la cançó "Con altura", l'últim èxit de Rosalía.

Albert Rivera (Ivan Labanda) està gelós de Manuel Valls (David Marcé), perquè els empresaris de Madrid ara a ell ja ni se'l miren.

S'estrenaran dos personatges: Javier Nart (Queco Novell) i Toni Roldán (Xavi Serrano), que debuten en l'últim programa de la temporada, per anunciar la seva dimissió de Ciutadans.

Mentrestant, a la seu d'Esquerra, Ernest Maragall (Queco Novell), Elisenda Alamany (Lara Díez), Gabriel Rufián (Ivan Labanda) i Pere Aragonès (Cesc Casanovas) valoraran l'última oferta del govern del PSOE.

Artur Mas (David Marcé) i Carles Puigdemont (Queco Novell) buscaran la fórmula per unir el millor de cadascú i refundar Convergència per enèsima vegada.

El referèndum de l'1 d'octubre va deixar moltes víctimes, però hi ha un grup del qual ningú parla i que seran els protagonistes del "Sense ficció" de la setmana: els independentistes que es van despistar i no van anar a votar.

Tomàs Molina (David Olivares) donarà consells per saber com cal afrontar les altes temperatures.

Finalment, Quim Torra (Ivan Labanda) i Meritxell Budó (Mireia Portas) faran un balanç de la temporada abans de començar les vacances d'estiu. I, per celebrar-ho, la millor idea ha estat preparar un gag a la platja en plena onada de calor. Per sort, amb poca roba i molta rumba.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut