Ignasi Terraza, Randy Greer i Andrea Motis
Dijous i divendres

Un Nadal a ritme de jazz amb Ignasi Terraza i Randy Greer

"Around the Christmas tree" és la proposta jazzística d'aquest Nadal amb el prestigiós pianista Ignasi Terraza i el vocalista nord-americà Randy Greer, que es podrà seguir la nit de Nadal, al 33, i el dia de Nadal al migdia, a TV3.

Demà dijous, a les 22.50, al 33, i divendres, a les 12.10, a TV3, els espectadors estan convidats a viure el Nadal amb una proposta diferent amb temes nadalencs tradicionals, d'aquí i de fora, a ritme de jazz. Serà amb un concert a càrrec del conegut i prestigiós pianista català Ignasi Terraza i del vocalista nord-americà Randy Greer, arran de l'aparició del seu disc "Around the Christmas tree".

El concert, enregistrat pels equips de TV3 el 19 de novembre del 2020 a l'auditori de l'ONCE, compta amb la participació de la cantant de jazz i trompetista Andrea Motis, a més dels músics col·laboradors habituals de la banda de jazz de Terraza: Horacio Fumero, al contrabaix; Josep Traver, a la guitarra; Esteve Pi, a la bateria, i Yonder de Jesús, a les congues (percussions cubanes).

En aquest treball destaca la compenetració de Terraza i Greer, que ja col·laboren i es coneixen des del 1992, quan van començar a tocar junts als Jocs Olímpics, en un programa en homenatge a Nat King Cole. Justament la veu del vocalista Randy Greer s'ha comparat moltes vegades pel seu timbre i versatilitat amb la del mític cantant i pianista nord-americà.

El repertori consisteix en temes amb esperit nadalenc de nova creació i d'altres de clàssics versionats, com "Fum, fum, fum" o "Jingle bells". No és la primera vegada que Terraza abraça el repertori de Nadal amb temes propis, estàndards o bé referències a les cançons tradicionals catalanes i d'arreu del món. Ja ho va fer, per exemple, amb el disc "El 25 de desembre, swing, swing, swing", juntament amb el Cor Vivaldi, una pràctica que esdevé una autèntica tradició dins l'univers i el repertori del jazz.

A més de gaudir d'un repertori excepcional i amè per aquestes festes, el programa conversarà amb els músics que protagonitzen l'actuació: Ignasi Terraza, Randy Greer i Andrea Motis.

 

tv3.cat

tv3.cat/33

Anar al contingut