Divendres, a les 15,50

Un menú exòtic, per acabar la temporada de "Cuines al límit"

Demà, a les 15.50, TV3 emetrà l'últim capítol de la temporada de "Cuines al límit", el nou programa de Marc Ribas que s'emet cada divendres i que pretén ajudar les famílies a cuinar amb els productes i els aliments que hi ha a la nevera i al rebost de casa

La Sandra té un problema a l'hora de menjar. El seu marit, el Gustavo, i els seus 3 fills, l'Iker, l'Izan i la Luna, no volen res que no sigui català i ella adora la cuina internacional. Per això el Marc visitarà la família Utrillas-Callarisa, a Rubí, i intentarà posar-hi solució.

En només 20 minuts els prepararà un menú de tres plats amb tocs exòtics però tenint en compte que només pot fer servir els productes que aquesta família tingui a casa. Després ho hauran de fer ells. Superaran el repte?

El programa ha fet molt bones audiències en les 6 edicions que s'han emès, amb una mitjana de 276.000 espectadors i una quota del 16.0%. Un milió de catalans han vist el programa al llarg de les 6 setmanes, i sempre ha liderat còmodament la franja. El capítol més vist va ser el del dia 5 de juny, amb 338.000 espectadors i un 19,4% de quota.

Segons el panel GfK, un 92.5% el considera un programa original i diferent i un 89.7% molt entretingut.

El programa

"Cuines al límit" és el nou programa de TV3 en què Marc Ribas es posarà en contacte amb algunes de les famílies que li han demanat ajuda a través del WhatsApp del programa. Mitjançant una videoconferència, en Marc descobrirà els seus gustos, les seves deficiències i els seus neguits a la cuina, i els proposarà un menú sencer: un primer plat, un segon i unes postres, fent servir únicament el que tinguin a casa.

Però, perquè sigui més emocionant, en Marc ho cuinarà tot en 20 minuts i desafiarà les famílies perquè també facin els tres plats amb el mateix temps.

tv3.cat

#CuinesAlLímitTV3

Anar al contingut