"Anem per feina", un espai presentat per José Corbacho
"Anem per feina", un programa presentat per José Corbacho
Demà, a les 23.10

Un menjador social, un negoci de galetes i una botiga de discos, a "Anem per feina"

Demà, dimecres 3 de març, a les 23.10, el 33 emetrà "Anem per feina", un espai presentat per José Corbacho, que dona veu a persones que s'han hagut de reinventar durant la pandèmia. En aquest episodi, Corbacho visita el taller de costura de la Fundació Roure, descobreix el negoci de galetes de la Silvia, i coneix els propietaris d'una botiga de música molt especial: El Genio Equivocado.

En el capítol d'aquest dimecres, Jose Corbacho visita la Fundació Roure i coneix la feina que fan a dins del seu menjador social. També visita el seu taller de costura, on persones en risc d'exclusió social treballen, i d'ençà del començament de la pandèmia s'han dedicat a fer mascaretes.

Canviarà el fil i l'agulla per un davantal per anar a fer galetes a Silvia's Cookies juntament amb la seva creadora, la Silvia, que ha mantingut viu el seu negoci durant el confinament gràcies a iniciatives i tallers originals que animaven la gent a cuinar des de casa.

Per acabar el dia, s'apropa a la botiga de discos "El genio equivocado", on, a més de vendre música, produeixen àlbums d'artistes com el grup Ladilla Rusa. Amb ells parla del present i del futur de la música i s'atreveix a fer un videoclip.

El format

"Anem per feina" és un programa de 13 capítols de 25 minuts presentat per l'humorista José Corbacho i protagonitzat per persones que han sabut fer un canvi de rumb en un moment de declivi i incertesa com és la pandèmia del coronavirus. Amb un to positiu, inspirador i motivador, els protagonistes comparteixen amb els espectadors les seves històries, les ajudes i les eines amb què s'han ajudat per tirar endavant.

En cada capítol, tres personatges amb diferents professions i implicacions, però a qui la pandèmia ha afectat laboralment comparteixen la seva experiència. El programa els segueix durant la seva activitat i parla amb aquells qui els han ajudat a tirar endavant malgrat l'afectació de la Covid a les seves vides i activitat empresarial.

"Anem per feina" s'emetrà cada dimecres, a les 23.10, al 33. El programa és una proposta de Lavinia per a betevé. El projecte ha estat possible gràcies al suport de l'ajuntament de Barcelona

tv3.cat/33

Anar al contingut