Dilluns, a les 21.55

Un intercanvi, a "Benvinguts a la família"

Dilluns 21 de gener, a les 21.55, després del "Telenotícies vespre", TV3 emetrà el segon episodi de la nova temporada de "Benvinguts a la família", la comèdia d'humor negre produïda per Filmax (Arca Audiovisual) i creada per Pau Freixas i Iván Mercadé. En l'episodi de dilluns, la família començarà un pla per recuperar el famós anell.

Al llarg dels 13 capítols d'aquesta segona temporada de "Benvinguts a la família", els Navarro hauran d'encaixar la tornada del Manu, l'exmarit de l'Àngela, pare fugit i germà del Nando, una figura totalment absent des de fa deu anys interpretada per l'actor Santi Millán. Aquest retrobament posarà a prova la unitat familiar i se sabrà si realment la sang és el vincle indestructible, si la família és el lloc on sempre pots tornar o si tothom es mereix una segona oportunitat.

Capítol 2 "L'intercanvi"

Per tal de recuperar l'anell, la família decideix fer-li xantatge al germà de la Teresa, el Nil. Si vol tornar a veure a la seva germana en vida haurà d'entregar el Blue Dream a canvi. Fins on serà capaç d'arribar el Manu per tal de no confessar?

La segona temporada de "Benvinguts a la família" consta de 13 capítols de 50 minuts que s'emetran, fins a mitjans d'abril, cada dilluns a les 21.55.

tv3.cat/benvingutsalafamilia
facebook.com/benvingutsalafamiliatv3

twitter.com/BALFTV3
instagram.com/benvingutsalafamilia_oficial

Anar al contingut