Eloi Vila i Mireia Mallol van presentar la gala prèvia a l'emissió de l'últim capítol, amb els actors van bufar l'espelma de la prime…
Eloi Vila i Mireia Mallol van presentar la gala prèvia a l'emissió de l'últim capítol, amb els actors van bufar l'espelma de la primera temporada

Un elenc de luxe per a la nova temporada de "Com si fos ahir"

Carme Conesa, Pau Durà, Míriam Iscla, Roger Coma i Bernat Quintana s'incorporen a la segona temporada de la sèrie

Aquesta nit, prop de 300.000 persones han vist la gala i l'últim capítol de la temporada de "Com si fos ahir", en una nit temàtica que va ocupar tot el "prime time" de diumenge. La sèrie, que ha omplert la sobretaula de TV3 gairebé onze mesos i que ha liderat la franja amb rotunditat, tornarà el 3 de setembre amb nous personatges i noves trames, algunes de les quals l'espectador ja va poder entreveure en l'especial d'anit.

Al cap de 210 capítols ha acabat la primera temporada de "Com si fos ahir". La sèrie ha delectat l'audiència amb un casament molt sonat, que semblava que no arribaria mai. Finalment la Noe i el Miquel s'han donat el sí, tot i que paradoxalment la majoria dels altres companys d'institut no passen pel millor moment de parella. S'han resolt moltes incògnites, algunes s'arrossegaven des del principi, però l'espectador també s'ha pogut fer a la idea del que arribarà la segona temporada, que començarà el 3 de setembre.

Entre el nou elenc d'actors que formarà part de l'entorn dels protagonistes s'hi troba el Bernat (Pau Durà), un metge que entra a l'hospital on treballa l'Andreu i amb qui de seguida estableix una bona relació, i el Valentí (Bernat Quintana), tutor i professor d'anglès de la Júlia. Ella no l'aguanta, però, a la mare, sí que li cau bé, i viceversa. També hi haurà la Marina (Míriam Iscla), una dona que l'Andreu va conèixer fugaçment a l'aeroport i a la qual no ha pogut oblidar; l'Ivan (Roger Coma), exclient de la consultoria, que la Gemma presenta a la Sílvia perquè valorin la possibilitat d'obrir una botiga plegats, i la Clàudia (Carme Conesa), en Miquel queda misteriosament trasbalsat un dia que la veu dins d'un autobús.

Tot plegat un repertori d'actors de luxe que es posaran a la pell d'uns personatges que, tot i que de moment són uns desconeguts, ben aviat es faran gairebé com de la família. Només cal esperar cinc setmanes d'estiu perquè tot torni a ser com si fos ahir.

Audiències

L'últim capítol de "Com si fos ahir" va liderar l'audiència de la franja, el van veure 290.000 persones i va tenir una quota del 15,1%. L'emissió prèvia, que connectava amb la gala que es va fer al Palau de la Música Catalana, i el "making of" posterior, també van liderar la franja.

"Com si fos ahir" ha mantingut el lideratge de la franja durant tota la temporada, amb una mitjana de 255.000 espectadors i una quota del 16%.

A les xarxes, el capítol final de temporada va ser seguit en directe per 5.225 usuaris únics i a Twitter va ser el quart programa més comentat en directe a tot Espanya. Durant el dia d'ahir va acumular 880 missatges en aquesta xarxa social, que van generar un total de 443.000 impressions.

Durant la temporada ha acumulat 11,3 milions de reproduccions de vídeo a la carta i el vídeo més vist a la carta ha estat el primer capítol de la sèrie, amb 94.000 reproduccions.

tv3.cat/comsifosahir
facebook.com/comsifosahirTV3
twitter.com/comsifosahirTV3

instagram.com/comsifosahirTV3


#ComSiFosAhirTV3
Anar al contingut