Dimecres, a les 22.45

"Un dia qualsevol", una comèdia agredolça sobre la vellesa, a TV3

Demà, dimecres, a les 22.45, TV3 estrena la comèdia teatral "Un dia qualsevol", d'Oriol Tarrasón. Protagonitzada per Imma Colomer, Pep Ferrer, Quimet Pla i Annabel Castan, l'acció se centra en una residència geriàtrica on arriba una nova inquilina. Una comèdia agredolça en què es tracten temes delicats com l'eutanàsia, el sexe, l'autonomia i la solitud en la vellesa.

L'espectacle es va gravar a la sala gran del Kursaal de Manresa el diumenge 27 de setembre . La producció de l'espectacle va demanar la participació d'extres manresans perquè, amb les mesures anti-Covid, no poden portar els figurants habituals del bolo. Per tant, la versió que es podrà veure per televisió va comptar amb la col·laboració especial de sis figurants de Manresa: Dolors Ballús, Joan Costa, Enric Macià, Lola Monrós, Dolors Puertas i Maria Segalés, que van poder compartir escenari amb l'elenc en algunes de les escenes de l'espectacle.

Sinopsi

Té 77 anys i es diu Marta. O, com a mínim, així li han dit fins ara. Però ella sempre s'ha volgut dir Solange. Aprofitant que el seu marit acaba de morir i ha hagut de traslladar-se a la residència Bon Repòs, ha decidit canviar-se el nom. Solange és molt més elegant.

A la residència, hi coneixerà l'Ernest i el Mateu. Dos avis que malauradament s'han acostumat a avorrir-se i discutir passadís amunt, passadís avall. La influència de la Solange i les seves ganes de viure en l'apatia dels dos amics acabarà provocant un munt de situacions absurdes i divertides que complicaran, i de quina manera, la vida de la Rosa, la directora de la residència. Com diu un dels personatges: "la vida és massa curta per viure només cent anys".

Actors                       

Imma Colomer
Pep Ferrer
Quimet Pla
Annabel Castan

Figuració

Maria Dolores Ballús
Joan Costa
Maria Dolores Puertas
María Segalés
Dolores Monrós
Enric Macià                                 

Producció executiva Focus Audiovisuals

Pere Roca

Producció executiva Les Antonietes        

Raül Perales

Producció audiovisual

Realització: Joan Riedweg
Directora de producció: Mercè Canturri
Cap de producció:Mónica Tesconi
Edició Programa i postproducció: Joan Riedweg
Ajudant de realització: Núria Canturri
Càmeres: David Arasa, Oscar Baños, Malva Rodriguez, Gemma Roges i David Vallina
Tècnic de so: Marteta Garcia
Supervisor tècnic: Joan Solé
Auxiliar vídeo: Nora Abad
Auxiliar tècnic: Lara Stolzenberger

 tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut