L'Àgata i en Dimas es casen, a "La Riera"
L'Àgata i en Dimas es casen, a "La Riera"
Dimecres, a les 15.50

Un casament d'impacte, a "La Riera"

Aquest dimecres, 10 de febrer, els personatges de "La Riera" s'enfronten a un altre moment per recordar: l'Àgata i en Dimas es casen en un escenari que causarà impacte. A partir de les 15.50, el capítol 1.254 mostrarà als espectadors la peculiar cerimònia que han triat els nuvis, fidels al tarannà de quan eren joves. Entre els convidats, s'hi cola en Claudi, amb l'objectiu d'estovar la seva ex.

L'Imma està esperançada amb la seva nova feina, i critica Can Riera davant dels companys. La veritat és que la pèrdua de la pastissera serà un cop dur per a la Maribel, que ara sí que rep tot el suport d'en Sergi. Ell demanarà a l'Imma que es quedi.

La Tilda està decidida a donar una altra oportunitat a la relació amb en Lluís, que li fa una sentida declaració d'amor. Quan més convençuda sembla ella, apareix la Griselda a la fonda per demanar que no ensorrin la seva carrera per culpa d'un error.

El casament de l'Àgata i en Dimas se celebra d'una manera força estrafolària. Era evident que farien algun disbarat, i és així. En Claudi, per no desentonar, s'hi presenta amb una prostituta que ell i l'Àgata van compartir en el passat. A més, fa justament un any del seu casament...

 

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

 

Anar al contingut