Dimecres, a les 22.30

Un avi de més de 90 anys molt esportista, a "Favorits"

Demà, a les 22.30, el 33 emetrà "Favorits", una coproducció de TV3, À Punt Mèdia i IB3, amb la col·laboració de Createl, SL. El programa explica les històries més impactants, emocionants, curioses i divertides que ofereix el món dels continguts digitals i les iniciatives innovadores

En el sisè capítol es podrà veure un avi de més de 90 anys que no para de fer esport, un grup de dansa que balla penjat d'un gratacel, un noi que caça tempestes i un senyor que adopta peixos.

I, des de les Balears, uns amics que han creat una app per ajudar a fer fotos

extraordinàries. Des del País Valencià, els constructors d'apartaments al mar i, des de Catalunya, la fotògrafa de plats tan provocatius que gairebé semblen eròtics.

"Favorits" és un programa de televisió d'entreteniment que busca sorprendre  l'espectador. El programa fa una selecció dels continguts més sorprenents que sorgeixen d'internet. Descobriran gent extraordinària, personatges curiosos que s'amaguen darrere de les xarxes socials, les campanyes més creatives, els fenòmens de massa i les iniciatives solidàries sorgides de les xarxes, que són part essencial de cada emissió i una fórmula per convertir el programa en un espectacle visual. I, tot això, amb la veu conductora de Pep Plaza.

tv3.cat

Anar al contingut