Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dijous, a partir de les 8.30

Un any del primer cas de Covid a Catalunya, a "Els matins"

Demà, dijous, a partir de les 8.30, una nova edició d'"Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia.

Un any del primer cas

Quan fa un any que es va confirmar el primer cas de Covid a Catalunya, "Els matins" entrevistarà dos dels responsables de l'Hospital Clínic, on es va certificar el cas: la cap de Virologia, María Ángeles Marcos, i el metge del Servei de Salut Internacional, Álex Almuedo. També es parlarà dels efectes persistents, amb el metge de família Francisco Mera, que lidera un estudi sobre els possibles tractaments. I es repassarà com ha estat aquest any en un dels llocs on ho han patit més, les residències.

La foscor d'Intxaurrondo

Se li preguntarà al periodista Antonio Rubio, president de l'Associació de Periodistes d'Investigació, pels àudios que ara s'han pogut sentir sobre les morts de Zabalza, Lasa i Zabala i que ell ja va fer transcriure fa anys.

La renovació del poder judicial

El dia que es reuneix el Consell General del Poder Judicial enmig de la negociació per a la renovació dels càrrecs, se'n parlarà amb María Prado, de Jutgesses i Jutges per a la Democràcia, i Pablo Baró, de l'Associació Professional de la Magistratura.

El plaer d'esperar, perdut per la tecnologia

El periodista Juan Soto Ivars recordarà quan s'havia d'esperar que els discos nous arribessin a les botigues i quan les pel·lícules es llogaven als videoclubs.

Objectiu: Mart

I també es parlarà del planeta vermell amb el divulgador científic Dani Arbós, de l'exposició que s'inaugura al CCCB i de la convocatòria oberta per l'Agència Espacial Europea per buscar astronautes, especialment dones.

La taula d'"Els matins"

Esther Vera i Andreu Barnils comentaran i contextualitzaran tot el que vagi passant al llarg del matí.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut