Un any de l'empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, a "Preguntes freqüents"

Demà, a partir de les 21.55, TV3 emetrà una altra edició de "Preguntes freqüents", presentat per Laura Rosel, per mirar de trobar respostes als interrogants de l'actualitat de la setmana. A pocs dies que es complexi un any de l'empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, es conversarà amb els seus advocats, Jordi Pina i Marina Roig.

A més de parlar amb els seus advocats del primer aniversari de l'entrada a presó preventiva de Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural, i de Jordi Sànchez, expresident de l'ANC, Laura Rosel entrevistarà Pedro Ignacio Altamirano, fundador de l'Asamblea Nacional Andaluza.

També es podrà conèixer la història de Juan Gutiérrez, mediador entre el govern espanyol i ETA als anys 90, i es comentarà aquesta entrevista i altres aspectes de l'actualitat amb l'exconseller de Justícia del govern basc, Joseba Azcarraga, i amb el doctor en Ètica i Filosofia Política de la UPF, Ander Errasti.

Al "FAQS" d'aquest dissabte també es podrà veure Laura Rosel duplicada i s'intentarà ajudar el cuiner Marc Ribas a resoldre un greu problema que té darrerament quan va pel carrer.

A les cadires s'asseuran els periodistes  Odei A. Etxearte, Rodolfo Irago, Magda Bandera i Juan Soto Ivars. I, a més, els col·laboradors habituals de "Preguntes freqüents" oferiran les seves seccions: "La setmana de Pilar Rahola", "Les FAQs de Quico Sallés", amb molt d'interès per la cabra de la Legió,  "L'accent diacrític de Maiol Roger" i el columnista de "La Vanguardia" Joaquim Luna.

L'actuació anirà a càrrec de Núria Graham.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut