Txarango recorre el Camí dels Monjos, a "Aire lliure"

Diumenge, a les 22.45, TV3 emetrà el tercer capítol d'"Aire lliure", presentat per la campiona del món de curses de muntanya Núria Picas. A partir de l'esport i l'activitat física, el programa pretén donar a conèixer el territori i la gent que hi viu, amb les seves activitats quotidianes i inquietuds

El Camí dels Monjos és un sender amb gairebé mil anys d'història, que enllaça Sant Cugat i el cim de la Mola. Al bell mig del camí, Núria Picas es trobarà amb Alguer Miquel i Sergi Carbonell, dos components de Txarango, que convidaran l'atleta a convertir-se en l'entrenadora personal del grup abans del principal concert de tota la temporada, el Clownia de Sant Joan de les Abadesses. Núria Picas acabarà pujant a l'escenari i al costat de Txarango encoratjarà tot el públic a cantar i ballar un dels temes del grup.

"Aire lliure" descobrirà a la Mola, una història excepcional, la de Joan Ignasi Ros, que va viure els primers vuit anys de la seva vida al cim de la muntanya. Des del mateix cim de la Mola i seguint el Camí dels Monjos, arribaran fins a Sant Cugat per visitar la fabrica d'esportistes d'elit per excel·lència, el CAR. Allà, Núria Picas no només aprendrà la tècnica de marxadora amb l'atleta olímpica Raquel González, sinó que jugarà un partit de tenis de taula molt especial contra el paralímpic Alberto Seoane.  

"Aire lliure" és una coproducció de TV3 amb la productora gironina Filmut TV, dirigida per Antoni Real, realitzada per Narcís Noguera i produïda per Ester Poses.

Els continguts estaran disponibles a YouTube la mateixa nit d'emissió i seran en qualitat 4k. També tindran subtítols en català, que YouTube permet traduir automàticament a més de 100 idiomes. 

tv3.cat/aire-lliure

facebook.com/airelliure

twitter.com/airelliuretv3

instagram.com/airelliuretv3

Anar al contingut