TV3 suma dos premis especials en la 28a edició dels Premis Zapping

TV3 suma dos premis especials a les 3 nominacions que ja s'havien anunciat en els Premis Zapping. Premi especial del públic a "Polònia" escollit, per primera vegada a la història dels guardons, a través d'una votació popular i el premi especial de l'Associació a TV3 per a la seva iniciativa en rescatar una icona i referent infantil com és "Una mà de contes", un espai cultural que fomenta la creativitat i la imaginació dels més petits.

El lliurament de premis organitzat per l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya tindrà lloc el divendres 17 de març a les 20.30 al CaixaForum Barcelona. La periodista de TV3, Mireia Mallol serà la presentadora acompanyada del guanyador de la VI edició del Concurs Jove Presentador@.

Avui s'ha anunciat que els dos Premis Especials d'enguany són per a TV3. El PREMI ESPECIAL del públic a "Polònia" escollit, per primera vegada a la història dels guardons, a través d'una votació popular. I un segon PREMI ESPECIAL de l'Associació a TV3 per a la seva iniciativa en rescatar una icona i referent infantil com és "Una mà de contes", un espai cultural que fomenta la creativitat i la imaginació dels més petits. 

Aquests dos premis especials se sumen a les tres nominacions que es anunciar setmanes enrere. "Crims", la sèrie de true crime que tracta casos reals que han passat a Catalunya, produïda per TV3, en col·laboració amb Goroka i True Crime Factory, i dirigida i presentada Carles Porta, és finalista en la categoria Programa d'entreteniment/concurs. A més Carles Porta està nominat en la categoria de presentador 

"Cuines" opta a la categoria de programa cultural/divulgatiu/documental. El "Cuines" s'apropa a l'audiència de dilluns a divendres amb el rock'n'roll de Marc Ribas, la cuina dolça de Gessamí Caramés i la cuina pim-pam d'Arnau París.  

A més, la presentadora principal de la 28a edició dels Premis Zapping serà Mireia Mallol, periodista de TV3, i l'acompanyarà Abel Belarre, estudiant de 2n de Comunicació Audiovisual de Blanquerna-Universitat Ramon Llull (URL), guanyador de la VI edició del Concurs Jove Presentador@ organitzat per l'Associació.  

Aquesta darrera iniciativa s'emmarca dins un dels objectius de l'entitat: promoure la passió pel món de la comunicació entre les persones usuàries i, al mateix temps, afavorir la participació dels joves consumidors en aquest entorn professional. Un bon grapat d'estudiants de Ciències de la Comunicació de diferents universitats catalanes han participat fent arribar a l'Associació breus clips mostrant com presentarien un Premi Zapping 

L'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya és una entitat sense ànim de lucre, integrada per més de 17.000 persones. El seu objectiu, obert a tots els ciutadans, és col·laborar en la millora de l'oci audiovisual, fent-se ressò de la veu dels seus consumidors i defensant els seus drets, especialment dels menors, els més vulnerables davant les pantalles. 

Anar al contingut