Divendres, 14 de desembre de 2018, a les 20.15

TV3 retransmet la Nit de Santa Llúcia des de la Fira de Sabadell

Divendres, 14 de desembre de 2018, TV3 transmetrà en directe des de la Fira de Sabadell la 68a edició de la Festa de les Lletres Catalanes: la Nit de Santa Llúcia

A partir de les 20.15 i fins a les 21.00, els espectadors de TV3 podran seguir en directe, un any més, la Nit de Santa Llúcia, la nit més important de la literatura catalana, que organitza Òmnium Cultural. Com ja és habitual, la primera part de la cerimònia s'emetrà per TV3, mentre que tota la gala es podrà seguir íntegrament per "streaming" des del web TV3.cat.

La periodista sabadellenca Marta Cáceres serà l'encarregada de conduir aquesta gala que, aquest any, vol retre homenatge als autors literaris de Sabadell, així com també a la història industrial de la ciutat, que es coneixia com la Manchester catalana. La transmissió per TV3 anirà a càrrec de Jofre Font, que comentarà i ampliarà les informacions sobre els guanyadors, així com tot allò que passi durant la Nit de Santa Llúcia.

Durant la primera part es lliurarà el Premi Mercè Rodoreda de contes i narracions, el Premi Muriel Casals de Comunicació i el Premi Sant Jordi de novel·la. A la segona part s'atorgarà el premi Joan B. Cendrós a la projecció internacional, el premi Folch i Torres de narracions per a nois i noies, el premi Joaquim Ruyra de narrativa juvenil i el premi de poesia Carles Riba, que clourà la nit de Santa Llúcia.

A l'acte intervindran el Cor d'Amics de l'Òpera de Sabadell, el poeta Enric Casasses, el raper David Menéndez, la cantant Rosa Pou i diversos actors i actrius que posaran veu a textos de poetes, escriptors i escriptores de Sabadell que retraten la vida, la indústria, les lluites i l'entorn natural de la capital vallesana.

tv3.cat

 

Anar al contingut