Clara Cabezas, directora adjunta de TV3, ha recollit avui la distinció de mans de la Dra. Gemma Parramon, presidenta de la Societat Catalana de Psiq…
Clara Cabezas, directora adjunta de TV3, ha recollit avui la distinció de mans de la Dra. Gemma Parramon, presidenta de la Societat Catalana de Psiquiatria de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya.

TV3 rep el Premi Joan Corbella de comunicació sobre salut mental de la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental

L'entrega oficial de la primera edició del Premi Joan Corbella de comunicació sobre salut mental a la directora adjunta de TV3, Clara Cabezas, es va fer ahir a la tarda durant l'acte de cloenda i lliurament de guardons del curs 2022-2023 de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears. La vetllada, que es va celebrar a les instal·lacions de l'Acadèmia, va ser presentada per la periodista Mariola Dinarès, directora i presentadora del programa "Popap" a Catalunya Ràdio.

La Dra. Gemma Parramon, presidenta de la Societat Catalana de Psiquiatria de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya, va lliurar ahir a Clara Cabezas, directora adjunta de TV3, el reconeixement a Televisió de Catalunya amb el Premi Joan Corbella de comunicació sobre salut mental. La Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental, i la comissió del Premi Joan Corbella han atorgat aquesta distinció a TV3 per la tasca al llarg dels anys de divulgació, desestigmatització i sensibilització de la salut mental i les addiccions a Catalunya, a més de la vinculació històrica que va tenir el doctor Joan Corbella amb TV3.

La primera edició del Premi Joan Corbella de comunicació sobre salut mental ha estat convocada amb l'objectiu de premiar una persona o entitat que exerceix un paper rellevant en la comunicació i sensibilització sobre salut mental. Les propostes, presentades pels socis i sòcies de la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental, es van valorar per la seva vinculació a la promoció de la salut mental, com també per la lluita per evitar-ne l'estigma i la discriminació.

El metge psiquiatre Joan Corbella, que dona nom a aquest premi, es va fer conegut per la seva participació en diversos programes de TV3, com "No sé què em passa", en què parlava de diversos aspectes relacionats amb la psiquiatria i la seva aplicació a la vida quotidiana. Popular per la seva tasca de divulgació científica, va escriure llibres amb una gran acollida del públic, com "Una relació: pares i fills", "Viure cada dia", "Tristeses i depressió" i "Por del silenci". Corbella també és autor de la novel·la "D'avui a demà",  Premi Ramon Llull de l'any 1997.

Anar al contingut