TV3 reforça la seva oferta de "lives" a internet

A banda de la programació televisiva, que també es pot seguir en directe o a la carta a través dels mitjans digitals, TV3 proposa diferents "lives" a través de les xarxes socials.

Davant del confinament, TV3 ha adaptat la seva oferta tant pel que fa a la programació de televisió com als seus continguts a les xarxes socials. Tot just fa una setmana que es van estrenar dos nous programes, de caràcter ben diferent, marcats per l'excepcionalitat del moment actual. Per una banda, la ficció "Jo també em quedo a casa" i, per l'altra, l'espai de testimonis d'aquells que estan treballant davant l'amenaça del coronavirus, "Primera línia".

Juntament amb aquests títols, també des de les xarxes socials s'està apostant per una graella pròpia de continguts, de dilluns a dijous, a les 16.30 i a les 18.30.

Els dilluns, a les 16.30, està sent l'espai reservat perquè els fans puguin interactuar a través d'Instagram amb les actrius i actors de "Les de l'hoquei". En les trobades, on cadascuna de les intèrprets intervé des de casa seva, s'hi han donat cita més d'un miler de seguidors simultanis.

Els dimarts, també a les 16.30, és el torn dels especials de "L'ofici de viure". A través del Facebook de TV3 i de Catalunya Ràdio, Gaspar Hernàndez busca amb diversos especialistes pautes per afrontar aquests dies, eines psicològiques i emocionals que ens poden ser útils durant el confinament.

Els dimecres, també a les 16.30, els seguidors de "Com si fos ahir" tenen una cita amb els actors i les actrius de la sèrie a través d'Instagram. Elena Gadel, Jordi Rico, Marco Medina o Àngela Cervantes han estat alguns dels protagonistes que hi han intervingut fins ara.

Les presentadores i presentadors dels diferents programes de la cadena també tenen el seu espai reservat a la graella de xarxes socials. El seu dia és el dijous, a les 16.30, i els usuaris poden interactuar amb ells a través d'Instagram. Quim Masferrer va inaugurar una llista que anirà creixent en els pròxims dies.

I a partir d'aquesta setmana, tancaran aquesta graella a les xarxes socials els "lives" de "Quan arribin els marcians". El programa ens presenta, cada dijous, a les 18.30, les seves propostes culturals a través de Facebook. Els seguidors de l'espai televisiu tenen l'oportunitat de participar en les entrevistes que es fan a convidats molt especials vinculats al món cultural.

Anar al contingut