TV3 reforça i internacionalitza la seva presència a les televisions connectades

S'estrena nova App de TV3 per a Apple TV, noves Apps TV3 i Super3 per a Android TV i nova versió per a les Smart TV de Samsung Tizen i LG webOS

Cada vegada són més les llars amb una televisió connectada, sigui perquè quan han renovat el televisor han comprat una Smart TV o perquè compren un dispositiu extern que "connecta" la seva televisió a internet. Davant aquesta realitat de mercat, TV3 fa una nova aposta de servei i estrena una presència reforçada i renovada als televisors connectats. Una nova oferta que, per primer cop, dona accés als continguts en directe i a la carta de TV3 des d'una Smart TV des de qualsevol país del món.

Fruit d'aquesta aposta, TV3 estrena aplicació a Apple TV i també estrena dues aplicacions, una de TV3 i una de Super3, per al sistema operatiu Android TV, que és el que utilitzen diversos fabricants de televisió per als seus últims models de Smart TV (com Sony, Philips o d'altres), i també alguns dispositius externs.

D'altra banda, també s'ha renovat l'App per als últims models de Smart TV de Samsung amb sistema operatiu Tizen (a partir del 2016)  i LG amb sistema operatiu webOS, afegint-hi tota l'oferta de canals en directe i fent que estiguin disponibles als "markets" de la majoria de països del món, ja que les antigues versions de l'App només es poden descarregar des d'alguns països.

Els continguts a la carta es podran consultar tant a través de la graella dels "Últims 7 dies" com a través de l'arxiu de programes. Cal tenir en compte, però, que els continguts estaran subjectes a les restriccions geogràfiques dels drets de difusió digital i, depenent del país, és possible que algun contingut no hi sigui.

Com que el parc de Smart TV i dispositius per connectar la televisió és tan divers i poc estandarditzat, TV3 ha creat un espai al seu web on els usuaris poden mirar si des del seu televisor o dispositiu es pot descarregar la nova versió de TV3: tv3.cat/smart-tv

tv3.cat

Anar al contingut