TV3 recupera el late show diari més descarat amb Joel Díaz

La propera tardor TV3 estrenarà "Zona Franca", un late show diari presentat pel còmic Joel Díaz. D'aquesta forma, TV3 recupera un dels gèneres d'humor amb més tradició a la televisió de tot el món, un clàssic que durant anys havia estat part fonamental de la graella, que es reinventa en un format descarat especialment adreçat al públic jove.

"Zona Franca" no només serà un programa de televisió, sinó que tindrà molta presència a les xarxes socials amb una gran vessant digital. 

Joel Díaz, un dels còmics amb més talent i projecció del moment a Catalunya, es posarà cada nit al capdavant de "Zona Franca", amb el seu estil peculiar i inconfusible, la seva intel·ligència esmolada i la seva peculiar capacitat de combinar l'humor amb qualsevol cosa que pugui passar al plató. Tot i l'exigència del show diari a TV3, Joel Díaz continuarà les seves col·laboracions habituals a "L'última hora" de Catalunya Ràdio. 

"Zona Franca" combinarà els aspectes clàssics del late night: monòleg, sofà i taula, entrevistes, banda de música, esquetxos en directe, etc., amb el to transgressor i directe de Joel Díaz. I d'aquest to se'n desprèn el títol del show, "Zona Franca", un espai lliure on es diuen les coses pel seu nom, amb sinceritat, i on la moneda de curs legal és l'humor irreverent i canalla. 

A banda de Joel Díaz, el programa comptarà amb els talents més atractius del panorama de la comèdia catalana. Un dels objectius de "Zona Franca" és acollir el millor humor català i, en paral·lel, servir com a viver dels nous còmics dels propers anys. 

TV3 produirà "Zona Franca" en col·laboració amb Atomic Beat, una productora de nova creació orientada a l'entreteniment a televisió, OTT, ràdio i digital. Els fundadors, amb Joan Rufas al capdavant, són productors, directors i guionistes especialitzats en formats d'humor i entreteniment a Catalunya i Espanya.  

Anar al contingut