TV3 publica, amb Viena edicions, "Si el cel es tornés vermell", un llibre de Cori Calero sobre l'emergència climàtica

TV3 reforça el seu compromís amb la divulgació de la crisi climàtica amb la publicació del llibre "Si el cel es tornés vermell. El canvi climàtic, conèixer-lo per combatre'l", de la periodista Cori Calero

Amb l'edició del llibre "Si el cel es tornés vermell", la CCMA fa un pas més en la seva implicació en la divulgació de la crisi climàtica, així com de les possibles solucions que hi ha. Una aposta valenta que depassa les plataformes audiovisuals de TV3 i Catalunya Ràdio per fer arribar a tothom, i de manera planera, com afecta i què es pot fer per frenar l'emergència climàtica.

El llibre l'ha escrit la periodista dels Serveis Informatius de TV3 especialitzada en medi ambient, Cori Calero López. TV3 i Catalunya Ràdio es van adherir a la iniciativa "Covering Climate Now" impulsada pels mitjans americans The Nation i Columbia Journalism Review i el diari britànic The Guardian, per potenciar la informació sobre la crisi climàtica. S'hi han adherit més de 170 mitjans de tot el món i està considerat "l'intent més important per unir la premsa internacional en el problema més greu que afronta la humanitat en tota la seva història".

tv3.cat

 

Anar al contingut