"Celebrem!", el nou xou d'entreteniment, humor i cultura de TV3
"Celebrem!", el nou xou d'entreteniment, humor i cultura de TV3

TV3 presenta el nou xou d'entreteniment, humor i cultura "Celebrem!", amb Guillem Albà

Aquest migdia s'ha presentat als mitjans "Celebrem!", un xou d'entreteniment televisiu presentat per Guillem Albà, que TV3 estrenarà dijous, 15 d'abril, a les 23.05. "Celebrem!" vol mirar-se la vida d'una manera clarament optimista i reivindica la celebració de les petites coses. El programa, que s'ha enregistrat al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú, forma part de la crida de la CCMA i el Departament de Cultura per promoure continguts audiovisuals.

"Cada dia hi ha un motiu per celebrar i ens hem proposat trobar-lo", aquesta és la màxima amb què engega "Celebrem!", disposat a fer passar una bona estona la nit dels dijous.

La presentació s'ha fet en una roda de premsa per videoconferència, amb la presència de Vicent Sanchis, director de TV3; Lluís Baulenas, secretari general del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya; Cristian Trepat, cap d'Entreteniment i Actualitat de TV3; els codirectors del programa, Pau Escribano i Guillem Albà, que també n'és el presentador, i l'actriu i col·laboradora Adriana Fuertes.

Vicent Sanchis ha donat la benvinguda a la presentació d'aquest programa, que es pot definir com "una festa de les arts escèniques, un joc, un motiu per celebrar la vida, un programa de varietats", en contrast amb la "realitat amarga que vivim des de fa mesos". Perquè "ens hem de permetre moments de festa intel·ligents de tant en tant, i és el que proposa ‘Celebrem!'". Tot seguit ha agraït que, una vegada més, la Conselleria de Cultura, a través de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), hagi participat en aquest projecte.

Lluís Baulenas, secretari general del Departament de Cultura, ha mostrat "el plaer d'avançar amb l'alegria que transmet aquest programa, en els moments que s'estan vivint". Baulenas ha destacat que des del Departament de Cultura, "un dels objectius cabdals és donar suport al sector audiovisual del país i impulsar el seu talent i la innovació". I ha explicat que "Celebrem !" és fruit d'aquestes aliances amb la CCMA i del govern, com ho han estat produccions com ara "Batalla monumental", "Nit de nits", "El bolo" i tantes altres. En aquesta línia de col·laboració fructífera amb la CCMA, Baulenas ha explicat que en les pròximes setmanes arribaran nous projectes per donar resposta a les dificultats que està patint el sector. Ha acabat la seva intervenció amb el desig que l'èxit de "Celebrem!" sigui un motiu més de  celebració i que "puguem continuar fomentant la cultura i l'audiovisual plegats, perquè només treballant en xarxa poden sortir programes com aquest".

Vicent Sanchis s'ha mostrat totalment d'acord amb el que ha explicat el secretari general de Cultura i s'ha reiterat en l'afirmació que "la col·laboració del departament amb la CCMA i TV3 en concret és absolutament necessària avui en dia".

Cristian Trepat, cap d'Entreteniment i Actualitat de TV3, ha explicat el format d'aquest programa, "un projecte que ens voltava pel cap des de fa molt de temps i que ara amb l'ajuda de l'ICEC l'hem pogut portar a terme". Ha posat èmfasi en la definició de "Celebrem!" com un programa d'entreteniment cultural "perquè sempre havia sigut una vocació de la cadena fusionar l'entreteniment la cultura. I ‘Celebrem!' és un programa d'entreteniment amb una clara vocació de tornar a portar el xou a TV3 a través de gags, jocs i entrevistes, actuacions... però també amb una forta base cultural".

Guillem Albà, codirector i presentador de "Celebrem!", ha donat molta importància al missatge positiu que, en aquest moment difícil, vol donar el programa: "És molt important donar energia, esperança i ganes de viure al públic. Celebrar que estem vius!", i també ha destacat l'espai del programa reservat als espectacles d'arts escèniques: "Hem volgut passar per diferents tècniques com la dansa, el circ, els titelles...Ens agrada molt que puguin sortir aquests estils d'arts escèniques a TV3".

Pau Escribano, codirector del programa, ha explicat que la manera de celebrar el motiu de cada programa és a través de tots els tipus de formats d'entreteniment i humor, "explotant les capacitats interpretatives i de clown del Guillem". També ha agraït les facilitats que els han donat per fer les gravacions al Teatre Principal de Vilanova, un escenari on tant ell com el Guillem hi tenen records d'infància –tots dos van néixer a la capital del Garraf- i on els ha fet especial il·lusió treballar.

L'actriu Adriana Fuertes és, juntament amb la banda de música, la col·laboració fixa de "Celebrem!". Ella presenta la secció "La disfressa" amb què acaba cada programa. Es tracta d'endevinar el personatge conegut que l'acompanya, amagat dins d'una disfressa. És un moment d'una tensió molt divertida i un joc de col·laboració entre tothom que hi ha a dalt i a baix de l'escenari. El personatge disfressat és un dels secrets més ben guardats del programa i ha elogiat el treball dels companys de vestuari i maquillatge: "Jo, que sabia qui era, no el reconeixia inclús tenint-lo al costat, de tan ben disfressat com anava."

 

tv3.cat/celebrem

#CelebremTV3

DOCUMENTS RELACIONATS

Anar al contingut