Sopa de Cabra en concert a Empúries
Sopa de Cabra en concert a Empúries
Dimecres, a les 23.30

TV3 presenta el nou disc de Sopa de Cabra amb l'especial "La Gran Onada en concert a Empúries"

Aquest dimecres, 4 de març, a les 23.30, TV3 emetrà "La Gran Onada en concert a Empúries", la carta de presentació del desè disc dels Sopa de Cabra. Serà la primera vegada que els espectadors podran veure com sonen en directe les cançons de "La Gran Onada", just després que la banda gironina ha publicat nou treball discogràfic.

Sopa de Cabra s'ha inspirat en concerts històrics com el de Pink Floyd a Pompeia o el Live in Jordan dels Coldplay per presentar en directe les cançons del seu esperat nou disc d'estudi. En aquest cas, el grup liderat per Gerard Quintana ha triat com a escenari el jaciment de les ruïnes d'Empúries, un dels espais patrimonials amb més història i més visitats del país. Un indret màgic, que va ser la porta d'entrada de la cultura clàssica, on conviuen les restes de la ciutat grega Emporion i de la ciutat romana Emporiae.

Aquest entorn i l'energia que desprèn fan que aquest programa sigui molt especial, ja que els espectadors podran veure, per primera vegada, com sonen en directe les cançons del nou disc "La Gran Onada". El concert s'ha gravat amb una realització espectacular i compta amb intervencions d'activistes com Òscar Camps o Txell Bonet, entre d'altres, que contextualitzen les lletres de les noves cançons de la banda.

 

tv3.cat

 

Anar al contingut