TV3 prepara la versió televisiva del programa "El celobert" d'iCat, amb Lluís Gavaldà

El cantant d'Els Pets, Lluís Gavaldà, ha començat el rodatge de la versió per a televisió del programa "El celobert", que s'emet de dilluns a divendres a iCat, i que serà una docusèrie de música pop.

Lluís Gavaldà portarà a TV3 el programa "El celobert", un espai que té l'origen a l'emissora musical de Catalunya Ràdio, iCat, on es pot escoltar de dilluns a divendres, de 20.00 a 21.00. En aquest espai radiofònic, Gavaldà comparteix cada dia amb els oients la seva passió per la música a través de les petites històries que expliquen les cançons.

A la versió televisiva d'"El celobert", Gavaldà també s'aproparà a les històries curioses que s'amaguen darrere de les cançons dels grups i solistes més importants de la música pop. Així, parlarà de germans mal avinguts, de missatges en clau a productors musicals, de cançons per a dies "tontos", per divorciar-se...

El nou programa, produït íntegrament a TV3, tindrà una durada de trenta minuts, que estaran plens de la passió, la ironia i el coneixement musical del líder d'Els Pets, Lluís Gavaldà.

tv3.cat