TV3 participa, juntament amb la resta de televisions de la FORTA, en la producció de la sèrie "La Sala"

Nou mitjans públics que pertanyen a la FORTA, d'entre els quals, TV3, estan treballant en el rodatge de la sèrie policíaca "La Sala", que protagonitzen Francesc Garrido, Goya Toledo, Raúl Prieto i Natàlia Rodríguez, i que s'estrenarà a l'estiu del 2019

TV3, juntament amb Telemadrid, À Punt Mèdia (País Valencià), ETB (País Basc), TVPC (Televisió canària), CMM (Castilla-la Mancha), Aragon TV, RTPA (Astúries) i IB3 (Balears) participen en la producció conjunta de la primera temporada d'una sèrie policíaca que es diu "La Sala" i que està composta per 8 capítols de 45 minuts i està previst que s'estreni l'estiu del 2019.

És un projecte audiovidual que neix de l'esforç de la FORTA per promoure la producció conjunta, impulsar el teixit empresarial audiovisual de proximitat i crear nous continuguts atractius i competitius.

L'actor Francesc Garrido, que fa de Yago Costa, ha treballat en diverses produccions de TV3 com "Vida privada", "4 dies d'octubre", "Cites", "Crims" i "Estació d'enllaç".

Sinopsi

Yago Costa, un inspector de polícia especialitzat en interrogatoris, entra a la comissaria on ha treballat durant tota la seva carrera i, sense motiu aparent, mata el seu cap i amic Luis Corral. Uns quants mesos després, Yago rep la visita, a la presó, de la Sara, una jove periodista que li vol fer una sèrie d'entrevistes amb l'objectiu d'esbrinar quins van ser els motius reals que el van portar a cometre el crim.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut