A partir de dilluns, cada dia, de les 11.50 a les 13.55

TV3 obre les portes de "Planta baixa" el 16 de setembre

A Ricard Ustrell li ha costat molt trobar pis, però finalment ja en té: una "Planta baixa", a TV3, que estrenarà el 16 de setembre. És un pis sense parets, amb moltes finestres i a peu de carrer.

De les 11.50 a les 13.55, tota una nova generació de periodistes, que s'estrenen a la televisió pública, explicaran l'actualitat social i política, en un format obert, que barreja tots els gèneres del periodisme, però que no té tertúlies. Amb públic al plató, amb moltes connexions a l'exterior, i sempre connectat amb el que està passant en directe. I tot, amb un somriure.

Al menjador de la "Planta baixa", Ricard Ustrell i els periodistes del programa hi explicaran les notícies més importants del migdia. A la sala d'estar, els temes d'interès social d'investigació pròpia. I per la cuina hi passaran els periodistes especialitzats: Anna Punsí i Toni Muñoz (crònica policial i judicial), Francesc Millan (internacional), Mariola Cubells (televisió), Mercè Folch (feminisme) Gemma Ruiz (llengua), Xavi Cazorla (històries virals), Maria Josep Picó i Anna Pérez Català (crisi climàtica), Martí Renau (Verificat, verificació d'informacions) i Albert Martín (economia).

Al traster, Ustrell conversarà cada dia amb periodistes i pensadors que aniran més enllà de l'actualitat diària i faran reflexionar els espectadors: Marina Garcés, Íngrid Guardiola, Antoni Bassas i Llucia Ramis.

I, a partir de les 13.00 i fins al "Telenotícies comarques", "Planta baixa" obrirà l'última hora, un espai obert d'actualitat en directe, sense tertúlies, amb la participació dels periodistes i analistes Carles Francino, Lola Garcia, Gerard Pruna, Xabi Barrena, Àngels Pont, Berta Barbet, Mar Cabra, María Garzón i molts més, des de la "Planta baixa" o des del carrer.

"Planta  baixa" és un programa del Departament d'Entreteniment i Culturals produït per TV3 en col·laboració amb La Manchester, dirigit per Ricard Ustrell i Xavi Rossinyol, amb la subdirecció de Maiol Roger.

tv3.cat/plantabaixa
facebook.com/plantabaixa

instagram.com/plantabaixa  
twitter.com/plantabaixa

 

Anar al contingut