TV3 lidera l'audiència de dimecres, amb un gran retorn d'"El foraster"

TV3 va ser líder destacada ahir, dimecres, amb una quota del 18,8%, que va doblar la de la cadena classificada en segon lloc. Els cinc programes més vistos del dia van ser de TV3, entre els quals hi ha "El foraster", que ahir va estrenar temporada amb un capítol dedicat al barri de la Mina. Al matí, cal destacar l'audiència de l'especial informatiu que va seguir la constitució del Parlament de Catalunya.

TV3 va liderar còmodament l'audiència d'ahir, dimecres, amb una quota del 18,8%, que va doblar la de la segona cadena, T5, amb una quota del 9,5%. El d'ahir, va ser el segon dimecres amb més audiència de la temporada, gràcies tant al "day time", amb un 19,8% de quota, com al "prime time", amb un 19,5%.

El programa més vist va ser el "Telenotícies vespre", amb una audiència de 618.000 espectadors i una quota del 22,1%.

El segon lloc del rànquing dels programes més vistos del dia el va ocupar "El foraster", que ahir va tornar a la graella de TV3 amb un capítol especial dedicat al barri de la Mina, líder destacat de la seva franja. La visita de Quim Masferrer a aquest barri de Sant Adrià de Besòs, la van seguir 522.000 espectadors i va obtenir una quota del 22,1%.

El "Telenotícies migdia" va ser el tercer espai més vist del dia, amb una audiència de 505.000 espectadors i una quota del 29%. El va seguir "Està passant", que el van veure 429.000 espectadors i va obtenir una quota del 18,7%. I, en cinquena posició, es va situar "APM?" que, tot i la competència del futbol, va tenir una audiència de 413.000 espectadors i una quota del 14,7%.

Al matí, cal destacar l'audiència de l'especial informatiu que va seguir la sessió constitutiva del nou Parlament de Catalunya que, conduït per Toni Cruanyes, el van veure 263.000 espectadors i va tenir una quota del 29,3%.

tv3.cat

Anar al contingut