TV3 lidera l'audiència de dijous amb els telenotícies i el "Res és impossible" al capdavant dels programes més vistos

TV3 va liderar l'audiència d'ahir amb una quota del 10%. Els primers espais més vistos del dia van ser de TV3, amb les edicions dels telenotícies i el tercer capítol de "Res és impossible".

Ahir, TV3 va tornar a ser la cadena més vista a Catalunya, amb una quota del 10%. Els tres primers espais més vistos van ser de TV3, amb el "TN vespre", presentat per Ariadna Oltra, en primer lloc, amb una quota del 18,7% i 305.000 espectadors. El "TN migdia",  que condueix Raquel Sans, va ser segon, amb 303.000 espectadors i un 25,6% de quota.

El tercer lloc el va ocupar un nou capítol de "Res és impossible" amb el viatge d'Antonio Díaz a Amsterdam, que va liderar la franja amb comoditat, amb una quota del 14,2% i 235.000 espectadors.

Cal destacar que dimecres, 14 d'agost, TV3 també va liderar l'audiència del dia amb una quota del 12,8. Cinc dels cinc primers programes més vistos van ser de TV3, amb totes les edicions dels telenotícies i els dos capítols que es van emetre del programa "Joc de cartes estiu".

(Font: Kantar, ind. 4 i +)

tv3.cat
#audiènciesTV3

Anar al contingut