TV3 lidera còmodament les tardes amb una nova programació amb més continguts i espais més curts

TV3 lidera les tardes amb la nova aposta de programació d'aquesta temporada. Gairebé 2 milions d'espectadors hi han connectat. També han crescut les audiències digitals, sobretot el consum de vídeo en directe

TV3 lidera les tardes amb una quota del 13,6%, a molta distància de la resta. Unes 900.000 persones connecten cada dia amb la nova aposta de programes de la franja, en què s'ha apostat per espais més curts i més varietat de continguts.

Aquesta nova temporada s'ha posat en valor la cuina i la ficció, amb el "Com si fos ahir" i "El paradís de les senyores"; es manté una finestra oberta al directe, "Planta baixa" renovat, en una franja molt competitiva, que vol ser un espai que aposta per la proximitat i el territori, en directe, amb testimonis i històries pròpies. I s'hi ha sumat un concurs d'èxit com és l'"Atrapa'm si pots" que es va consolidar durant uns anys a les tardes del cap de setmana, i ara es pot veure cada tarda. I completa aquesta programació, l'espai d'humor "Està passant" que sempre ha estat un valor segur.

La doble emissió de "Cuines", amb Marc Ribas, Gessamí Caramés i Arnau París, és tot un èxit amb una audiència mitjana de 308.000 espectadors i una quota del 21,7%. A més hi han connectat 403.000 espectadors.

Pel que fa a les sèries, la gran aposta en ficció de la casa, el "Com si fos ahir" té una audiència acumulada de 322.000 persones, una quota mitjana del 16,2% i 217.000 espectadors. I "El paradís de les senyores" després de l'èxit a les temporades d'estiu, ha passat a formar part de la temporada, amb una quota del 13,7% i 171.000 espectadors.

L'aposta per una franja en directe i oberta a l'actualitat l'ocupa el "Planta baixa" que té una audiència acumulada mitjana de 293.000 espectadors.

TV3 també ha volgut incloure un concurs a les seves tardes, i ho ha fet amb l'"Atrapa'm si pots", que es líder a la seva franja. Ara en la seva versió diària obté excel·lents resultats, amb una quota mitjana de l'11,5% i 127.000 espectadors.

I l'"Està passant", el programa d'humor, continua sent un referent de les tardes, també és líder a la franja i té una quota mitjana del 15,6%, 219.000 espectadors i una audiència acumulada mitjana de 452.000 espectadors.

Audiències digitals de les noves tardes de TV3

Pels que fa a les audiències digitals, la nova programació de la tarda les ha fet créixer. El consum de vídeo als mitjans digitals de 3Cat a la franja de tarda han incrementat un 10%. Han estat gairebé 170.000 usuaris els que han vist les emissions en directe de la programació de tarda.

Si analitzem les hores, l'increment més gran és a la franja de 17.00 a 18.00, amb "El paradís de les senyores", que creix un 34% respecte la temporada anterior. I pel que fa al "Planta baixa", entre les 18.00 i les 19.00 ha crescut un 22%.

També el "Cuines", ha crescut en un 44% en consum digital en directe, el "Com si fos ahir" ha augmentat en un 11% i l'"Està passant", en un 8%.

I pel que fa a les xarxes socials, els programes de la tarda han incrementat el nombre de reproduccions de vídeo. Aquí destaca el "Planta baixa" que ha crescut en un 75% i ha registrat 1,2 milions de reproduccions. El programa d'humor que presenta Toni Soler, també ha augmentat en un 13% en reproduccions a les xarxes.

TV3, líder del cap de setmana

TV3 lidera el cap de setmana, dissabte amb un 9,7% de quota i diumenge, amb un 10,2%, la millor quota des del 23 de juliol.

Els telenotícies van ser els espais més vistos de tot el cap de setmana i van liderar les seves franges els dos dies.

Dissabte van destacar el "Tarda de cine", amb "Mamma Mia! Ja hi tornem a ser", l'"Atrapa'm si pots: millors moments" i el "Zona zàping". A més, a Esport3, el "Gol a gol", amb un 7,5% i 105.000 espectadors, fa el tercer millor resultat de l'any.

Diumenge, 556.000 espectadors van connectar amb l'estrena de la sèrie "Els hereus de la terra". I l'"APM?", va liderar la franja i, amb una quota del 10,5%, fa  la millor en l'accés al "TN cap de setmana migdia" des el 25 de juny.

Creixement de les audiències digitals de la setmana

La setmana passada van créixer les audiències digitals, tant en la televisió connectada, com al web, les apps mòbils i els vídeos i l'àudio a la plataforma de la Corporació.

Els forts aiguats han disparat les audiències de continguts meteorològics, que al portal han crescut un 77% i el consum de vídeo ha triplicat els valors de la setmana anterior.

L'11 de setembre 71.500 usuaris van accedir als continguts de la Diada als mitjans digitals de 3Cat. Van créixer en un 37% respecte l'any passat els que van seguir les emissions en directe. I de les 150 publicacions que es van fer als perfils de 3Cat a les xarxes socials se'n van fer 422.500 reproduccions de vídeo i gairebé 2,5 milions d'impressions.

"Crims" és el programa més vist, amb més de 700.200 reproduccions i "El búnquer", el més escoltats, amb més de 58.300 reproduccions.

I els sis vídeos més vistos a les xarxes socials són del 324. El més vist, amb 531.200 reproduccions, és un vídeo que parla de la prohibició dels mòbils a l'institut.

#audiènciesTV3

Anar al contingut